Ghita Nørby kan ses Nørrebro Teater i weekenden. Arkivfoto: Bo Nymann

Ghita Nørby-forestilling ramt af Facebook-storm

Nørrebro Teater viser i weekenden forestillingen “Musik og eventyr”, som skuespiller Ghita Nørby har skabt sammen med den verdensberømte blokfløjte-virtuos Michala Petri og guitaristen Lars Hannibal.

Forestillingen har været planlagt siden maj 2018, men på Nørrebro Teaters Facebookvæg er kommentarerne fra følgerne ikke om forestillingen, men henviser til det famøse radioprogram på Radio 24syv, hvor journalist Iben Marie Zeuthen kommer hjem til Ghita Nørby for at lave et syv timers langt interview – men allerede i entréen går det galt mellem dem og især journalistens mikrofon og hørebøffer irriterer Ghita Nørby.

“Pas nu på hun ikke flipper ud over mikrofonen,” skriver en af følgerne.

“I skal nok ikke spørge ind til hendes liv,” svarer en anden.

Sørg for at mikrofonen den helt rette størrelse, og lad for Guds skyld være med at byde hende på the eller en tur i haven, skriver en med henvisning til passagen i radiointerviewet hvor Ghita Nørby efterligner journalistens spørgsmål: ‘Skal vi lave en kop te?’ og derefter ‘Skal vi gå en tur i haven?.

En anden følger har slet og ret fået nok af den store diva:

“Desværre eksisterer Ghita Nørby ikke i mit univers længere. Har fået nok af hendes ondskabsfulde adfærd.”

Men en anden følger er rasende over kommentarerne og mener, det er er for lavt.

“En reklame for en forestilling og fæcesbook pøblen slynger om sig med hints fra et interview. 
Hvor er det lavt at synke”

“Der står hun så i rød dragekåbe og divablikket – men det bliver uden mig,” skriver en med henvisning til billedet af forestillingen.

Historien fortsætter under billedet

Ghita Nørby optræder lørdag og søndag på Nørrebro Teater sammen med guitaristen Lars Hannibal og fløjtenisten Michala Petri. PR-foto

Og så en positiv:

‘Jeg kan godt li’ Ghita Nørby, hun har givet os mange gode underholdende timer på film og tv.. Roller hun bestemt ikke er kommet sovende til… Jeg synes hun er fantastisk.. Mødte hende for mange år siden i Viborg, hvor hun faktisk hjalp mig og jeg er hende evig taknemlig… Jeg respektere hende dybt..’

På Nørrebro Teater har de arrangeret forestillingen siden maj sidste år, og kommunikationschef Stine Bille Olander vil ikke gå ind i de konkrete kommentarer.

”Det har jo ikke noget med forestillingen at gøre – vi kan ikke censurere vores følgere, og det er bare den timing, som livet nogle gange bringer. Vi synes, Ghita Nørby er en fantastisk skuespiller og glæder os meget til forestillingen. Hvad der ellers sker udenfor teatrets mure, er vi ikke herre over,” siger Stine Bille Olander, der understreger, at de ikke har kunne mærket reaktionerne på billetsalget.

”Og der er heller ikke nogen, der har bedt om at få refunderet deres billet,” fastslår Stine Bille Olander.

Forestillingen med Nørby, Petri og Hannibal spiller på Nørrebro Teater 24. marts klokken 15 og 25. marts klokken 19.30.

I skrivende stund har 400.000 lyttere hørt radiointerviewet på Radio 24syv.

 

 

 

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Mere PostNord til Nørrebro

Indsats for børn og unge på Amager er nomineret til en stor pris