D-A-D er blandt de mange navne til Fredagsrock i Tivoli. Pressefoto: Tivoli

Afsløring: Se hvem der spiller til Fredagsrock i Tivoli

For 23. gang afslører Tivoli programmet for de 24 fredage, hvor en lang række danske og internationale bands leverer underholdningen. 

Blandt de eftertragtede danske navne er både Mø, D-A-D, Suspekt, TV2, Medina, Gnags, Tina Dickow samt Bikstok, Shaka & Wafande. Der er også koncert med Hugo Helmig og Citybois, Infernal og Mads Langer.

Også store internationale navne pryder i år scenen i Tivoli og foruden Tom Jones, der blev offentliggjort tidligere på året, har både Jason Derulo og den tidligere forsanger i The Fugees Ms. Lauryn Hill takket ja til at underholde i løbet af sommeren.

Læs også: Her er navnene til Tivolis ‘Torsdagsrock’

Koncert hver eneste dag
Der er koncert hver eneste dag i sommersæsonen. Men blandt de mest populære koncerter er de 24 fredage med Fredagsrock, der tilsammen bliver besøgt af op mod en halv million musikelskere.

Flere af fredagene er der flere bands og artister på scenen så i alt er der 34 navne på Fredagsrock-plakaten i år.

Hele festen åbnes på Plænen med P3-guldvinderne The Minds of 99. Det er fredag 12. april kl. 22-

“Fredagsrock er Tivolis allerstørste kulturtilbud til gæsterne og forvandler Haven til en folkefest hver fredag aften i sommerperioden. I sidste sæson kunne vi glæde os over generelt bedre lydforhold ved koncerterne, og i år har vi opgraderet teknikken, så publikum kommer til at opleve musikken endnu bedre. Samtidig har vi udvidet barbetjeningen på Plænen, så det på alle måder bliver en god og festlig oplevelse at gå til Fredagsrock,” siger underdirektør for kultur i Tivoli Frederik Wiedemann i en pressemeddelelse.

Mø og D-A-D
Ifølge Tivoli er det et mindre scoop, at det overhovedet lykkedes at få Mø på plakaten, da hun har et stramt program med få danske koncerter, da udlandet har bud efter hende. Programmet tæller også det kompromisløse live-band D-A-D med mere end 30 års erfaring såvel som det hårdtslående hiphop band Suspekt.

Gode gensyn
Der er udsigt til magiske aftener med kunstnere, der gennem årene har været publikumsfavoritter. Tivoli forventer derfor mange fans til TV2 i juni, hvor gæsterne opfordres til at komme i god tid, hvis de også vil sikre sig et bord på en af restauranterne før koncerten. Også navne som Gnags, Karl William og TopGunn skal nok hive et godt publikum, ligesom Bikstok, Shaka & Wafande, der i disse år oplever et regulært comeback er tilbage i Tivoli.

“Årets program har en bredde og en tyngde der understøtter os som en af de største open air venues i København. Programmet byder både på nye og veletablerede navne fra den danske musikscene samt tre internationale headlinere, der spænder bredt, både musikalsk og ift. den målgruppe de henvender sig til. Desuden er vi inde i en positiv udvikling, hvor vi igen i år, kan præsentere artister der tidligere har optrådt på vores Lille Fredag-scene. Det viser en stærk positiv tendens på den danske musikscene, at flere kunstnere kan tage springet fra vores intime torsdagsscene, til Fredagsrocks hovedscene,” siger programchef i Tivoli Thor Feilberg

Ni dobbeltkoncerter

Der er i år ni dobbeltkoncerter. Kato og Djämes Braun er begge etablerede navne, der har formået at genopfinde og forny sig selv løbende. Publikum kan også se frem til et interessant møde med Benal og Jada, der begge tidligere har optrådt til Lille Fredag, og nu spiller udsolgte koncerter landet over. Det skal nævnes, at dobbeltkoncerten med de to store orkestre Thomas Dybdahl og When Saints Go Machine bliver understøttet af Tivoli Copenhagen Phil. For første gang bliver der mulighed for at opleve  pop, rock og elektronisk musik sat sammen med symfoniorkesterets storladne lyd.

Fredagsrock lukker og slukker den 20.09.19 med Citybois og Hugo Helmig.

SE HELE LISTEN HER:

12. april: The Minds of 99

I 2017 blev The Minds of 99 tildelt en Steppeulv som Årets Bedste Liveband, og bandet sluttede 2018 af med en totalt udsolgt Danmarksturné, toppet med fire udsolgte shows i Store Vega. Det er et ualmindeligt oplagt band, der i år åbner Fredagsrock i Tivoli. På blot fem år har Minds of 99 cementeret sig som et fænomenalt liveband, og har netop modtaget P3 Prisen 2019 for deres store musikalske præstationer.

The Minds Of 99 – Stjerner På Himlen

Følg The Minds of 99 her: https://www.facebook.com/TheMindsOf99 http://instagram.com/themindsof99 Video Credits: Director/editor: Peder Pedersen Director of Photography: Claus Rosenløv Gaffer: Niclas Dissing Rosenløv Makeup/TheMindsof99: Dina Marinelli Brandt Costumes: Jenni Jet Grade & Post-Production: RosePost / Ravage Shot on: ARRI Amira / iPhone 5s Dengang du kom til mig var jeg ked

19. april: Joey Moe

Joey Moe er et af tidens største popnavne. Med kæmpe hits som Million, Smukfest På En Søndag, Flip It (Like a DJ), Yo-Yo, Du’ En Éner og mange flere har Joey Moe i årevis været fast inventar på hitlisterne. Derudover er han dommer på Tv-programmet Voice Junior og medvirket i Tv-programmet Toppen af Poppen. Den 19. april er Joey Moe klar til endnu en omgang Fredagsrock, hvor han med sit store orkester vil indtage Plænen.

Joey Moe – Million

Du kan downloade og streame “Million” her: iTunes: http://bit.ly/1j2F69f Spotify: http://bit.ly/1kgtx3f WiMP: http://bit.ly/1kf8rST Deezer: http://bit.ly/1gYiqrc Napster: http://bit.ly/TkvP87 TDC PLAY: http://bit.ly/1qnsgbw Directed by Michael Sauer Christensen Styling by Andres Artiles Joey Moe – Million – 2014 disco:wax Music video by Joey Moe performing Million.

 

26. april: Den Gale Pose + TopGunn

Det var rapperne fra Den Gale Pose, der sammen med Hvid Sjokolade – spillede til den første Fredagsrock nogensinde. Nu er de tilbage på den selvsamme weekend som for 22 år siden, og det trofaste publikum kan glæde sig til klassikere som Spændt Op Til Lir, Definitionen Af En Stodder og Den Dræbende Joke. Den Gale Pose var banebrydende, da de i 1990’erne var med til at definere en ny lyd i dansk rap. Ud over Jesper Jokeren Dahl og Nicholas Kvaran vil også Szhirley samt Dj Static være at finde på scenen.

Jokeren – Kvinde Din – Møgluder

Music video by Jokeren performing KVINDE DIN – MØGLUDER.

Den populære artist TopGunn, der har leveret hits i en imponerende strøm: Ingen Andre, Veninder, 6 liter, Man Kan Ikke Stole På en Pige Med En Lille Røv, Tilbud, Dejlig og Kongens Have, optræder i en dobbeltkoncert til Fredagsrock sammen med Den Gale Pose. I hele 2018 spillede han kun én koncert og udgav numrene Varm og Million, og d. 26. april kan publikum glæde sig til at opleve TopGunn live i Tivoli.

3. maj: Barbara Moleko + Karl William

Barbara Moleko kickstarter aftenens koncert. Med sin karakteristiske hæse stemme har hun skabt hits som Gør Mig Lykkelig, Tag Min Hånd, Paranoia, Dum For Dig og Helt Min Egen. Hendes medvirken i Tv-programmet Toppen af Poppen gav hende desuden et kæmpe hit med fortolkningen af Tøsedrengene-nummeret Indianer. Efter nogle års pause har hun i løbet af 2018 udgivet tre singler, og er nu klar til at komme ud at spille sin nye musik.

Barbara Moleko – Tag Min Hånd

Video by: Jonas Risvig & Frederik Borg Lyt til albummet her: http://dwrec.co/BarbaraMolekoBapsz Følg Barbara Moleko her: https://www.facebook.com/BarbaraMoleko http://instagram.com/bapsz Music video by Barbara Moleko performing Tag Min Hånd. (C) 2015 disco:wax http://vevo.ly/MdvzzJ

Karl William, havde sidste år et gedigent hit med singlen Om Igen. Nu er pladen Livet, Faldet & Alt Det Andet udkommet, og Karl William har turnere landet rundt med sine nye sange. Karl Williams poetiske sange finder sine rødder i RnB, og hans vokal lander blødt på de mere funky beats og let melankolske melodier, der udgør musikken. I 2016 modtog han P3 Prisen, og de sidste par år er hans fanskare vokset sig endnu større efter hans medvirken i Tv-programmet Toppen Af Poppen.

Karl William – Om Igen (Lyric Video)

Music video by Karl William performing Om Igen (Lyric Video). (C) 2017 Sony Music Entertainment Denmark A/S http://vevo.ly/jKnhIX

10. maj: Shaka Loveless + Wafande + Bikstok

Med kæmpe hits som Tomgang, Ikke Mere Tid, 2 Mod Verden og Dengang Du Græd, har Shaka Loveless bevist, at han kan skrive langtidsholdbare sange. Artisten Wafande har siden sit gennembrud i 2011 også haft en lang stribe af store hits: Gi’ Mig Et Smil, En Anden, Uartig, Django og Se Mig I Dag. Til sammen har de to artister et imponerende bagkatalog at byde på, når de d. 10. maj indtager Plænen i Tivoli.

Shaka Loveless – Tomgang

https://cphmusic.dk/shaka-loveless/ Playlist Best of Shaka Loveless https://goo.gl/pm9GNN Subscribe for updates https://goo.gl/83JzzZ” Music video by Shaka Loveless performing Tomgang. (C) 2013 Universal Music (Denmark) A/S

Wafande – Se Mig I Dag

http://wafande.lnk.to/semigidag A Goodsee & Macho Films productions: Goodsee.dk www.MachoFilms.com Video Producer: Mads Linnebjerg Video Director: Fred Salmon Director Of Photography: David Bauer

Ti år efter de bragede igennem de danske hitlister med hittet Cigar, Fabrik, Delerium og gjorde dancehall til alle-mands-eje, udsendte Bikstok i 2015 Ep’en Uranium med blandt andre storhittet 80’eren. Efterspørgslen på de tre bandmedlemmer Eaggermand, Pharfar og Blæs Bukki er stadig stor, og Bikstok startede året med at spille for et udsolgt Store Vega. Bandet er kendt for deres stærke lyriske tekster og funky liveshow.

Bikstok – 80’eren

Special dedication: Nicodemus & Gregory Isaacs *** Særlig tak til Wikke & Rasmussen, Hans Henrik Bærentsen & Jørgen de Mylius.

17. maj: Phlake

Efter en flyvende start med adskillige hit-singler, udsolgte koncertsale og ikke mindre end fem DMA-priser i 2016 har bandet cementeret sit navn på den danske livescene. For nylig udkom singlen Waited All Summer, og bandet modtog P3-Lytterprisen 2019 for sangen Rascal. Med en baggrund i henholdsvis hiphop og coverband har bandmedlemmerne Jonathan Elkjær og Mads Bo taget det bedste fra deres verdener og skabt deres egen lyd: Rhytm & Balls, som er et miks af RnB og hiphoppens rytmespor.

Phlake – Angel Zoo

https://sonymusic.lnk.to/AngelZoo Music video by Phlake performing Angel Zoo. (C) 2016 Sony Music Entertainment Denmark A/S http://vevo.ly/kqoTxk #Phlake #AngelZoo #Vevo #RandB #OfficialMusicVideo

24. maj: Suspekt

Årets Live Navn – det var den ene af fire DMA-statuetter, Suspekt hev med hjem i 2015. Siden da har en regn af gode anmeldelser tilsmilet bandet for bl.a. albummene Prima Nocta, Elektra, V og 100% Jesus.

Albertslund-drengene Orgi-E og Bai-D er kendt for at bryde tabuer, når de rapper, og Rune Rask binder det sammen med vovede og effektive produktioner. Gruppen har spillet utallige udsolgte liveshows i Danmark, og er et af de helt store danske bands indenfor hiphopgenren.

Suspekt – Hun Blev Bare Så Glad

Hør Hun Blev Bare Så Glad her: https://suspekt.lnk.to/HunBlevBareSaaGlad Director: Magnus Packness DOP: Christian Laursen Concept: Suspekt & Magnus Packness Post: Duckling Producer: Mette Hallgreen Mechlenburg Editors & VFX: Tue Eskildsen & Henrik Jensen Colorist: Henrik Jensen Chief Gaffer: Morten Boserup Make up: Prins Location: Bella Sky Cast: Rune Rask, Andreas Bai Duelund, Emil Simonsen, Magnus Packness, Marianna Szabó, Mari´Lyn MERCHANDISE & MUSIK: www.tabushop.dk

 

 

31. maj: Medina

Efter en vel overstået akustisk Danmarks turné og med et nyt album i bagagen, er Danmarks pop-diva igen klar til at stå på de store scener med sit ekstravagante show. Med sine club-bangere har Medina domineret både hitlister og dansegulve, siden hun bragede igennem med storhittet Kun For Mig i 2008, der solgte dobbelt platin og lå 52 uger på den danske hitliste. I 2010 vandt hun 6 DMA-statuetter og 3 Danish DJ Awards priser. Sidste år udgav Medina albummet Grim med producerteamet Providers.

Medina – Vi To – Official video

http://www.labelmade.dk – Danish singer Medina’s 4’th single “Vi To” from her album “Velkommen til Medina” – Video is directed by Sigurd Hoeyen. Follom Medina on Facebook : http://www.facebook.com/MedinaMusic Music credits : Produced by Providers for Soulcamp Entertainment Alle instruments by Rasmus Stabell & Jeppe Federspiel

 

7. juni: MORTEN

MORTEN Breum har i mange år været et brændende varmt navn på den internationale DJ-scene og en efterspurgt producer og remixer. Han har vundet adskillige priser ved Danish DJ Awards, og for nogle år tilbage besluttede han sig for at rykke til Los Angeles for at prøve lykken der. MORTEN har optrådt sammen med nogle af de helt store navne, som Diplo, David Guetta og Avicii, og d. 7. juni inviterer han til Club stemning på Plænen.

MORTEN – Tonight I’m Loving You (feat. Reo Cragun)

Tonight I’m Loving You (feat. Reo Cragun) Out Now! ? http://morten.lnk.to/tily FOLLOW MORTEN: http://facebook.com/mortenofficial https://instagram.com/mortenofficial/ https://twitter.com/mortenofficial https://soundcloud.com/mortenofficial FOLLOW REO CRAGUN: https://www.facebook.com/ReoCragunMusic https://twitter.com/ReoCragun https://www.instagram.com/ReoCragun/

14. juni: Mads Langer

Mads Langer er manden bag internationale hits som 3AM, Fact-Fiction, You’re Not Alone, Heartquake,

Elephant og Tunnel Vision. Han har udgivet fem album, spillet over 400 koncerter i ind- og udland, og

de seneste fem år har han vundet otte Gaffa Awards, en DMA, en Carl Prisen og en Zulu Award.

Mads Langer er en af Danmarks mest populære singer-songwriters, og med albummet Recless Twin røg han direkte ind på albumhitlisternes førsteplads. I november udgav han minialbummet All the Time,

Sometimes, og snart er han tilbage på Plænen med nye dansksprogede sange i bagagen.

Mads Langer – Mellem Linjerne

Mellem Linjerne by Mads Langer

Preview, download or stream Mellem Linjerne by Mads Langer

21. juni: D-A-D

D-A-D har siden 1984 været Danmarks ultimative rock-live-band, der både mestrer den tungere rockgenre og samtidig også balladerne. De er kendt for deres outstanding sceneshows, med lyseffekter og rekvisitter. Det store gennembrud for bandet kom for alvor i 1989 med singlehittet Sleeping My Day Away fra albummet No Fuel Left For The Pilgrims. Singlesuccesen banede vejen til udlandet, hvor D-A-D fik en international pladekontrakt med Warner. D-A-D har i alt udgivet 11 studiealbums, og er med bandmedlemmerne Jesper Binzer på vokal, Jacob Binzer på guitar/ backing vocal, Stig Pedersen på bas og trommeslager Laust Sonne klar til at indtage Plænen i Tivoli.

D-A-D – Sleeping My Day Away

Music video by D-A-D performing Sleeping My Day Away.

28. juni: Tv-2

Siden 1983 har bandet Tv-2 været et af Danmarks mest populære livebands, der har solgt mere end 2.1 millioner albums i Danmark. Med afsæt i 80’ernes minimalistiske nyrock har Tv-2 i mere end 35 år udviklet sig til et af de mest folkekære danske bands med hits som Fantastiske Toyota, Nærmest Lykkelig, De Første Kærester På Månen, Alt Hvad Hun Ville Var At Danse, Bag Duggede Ruder, Rigtige Mænd og mange flere. I efteråret 2018 udgav bandet deres seneste album, og siden da har de turneret rundt i Danmark og skabt glæde og begejstring med deres velkendte og imponerende sangkatalog.

Tv-2 – De Første Kærester På Månen

Music video by Tv-2 performing De Første Kærester På Månen.

5. juli: Tom Jones

Tom Jones er i sandhed en levende legende, og en af de få artister, der fra start har været en del af den moderne musiks tidsalder og som fortsat har fuld fart på en imponerende, succesfuld karriere. Tom Jones har præsteret et samlet salg på over 100 millioner album, heraf 36 top 40 hits i England og 19 i USA. De fleste kan synge med på klassikere som It’s Not Unusual, She’s a Lady, Sexbomb, Delilah, Kiss eller What’s New Pussycat. Alt sammen med udgangspunkt i hans markante, genkendelige stemme.

Tom Jones & Mousse T – Sexbomb (Official Music Video)

Official Tom Jones & Mousse T – Sexbomb music video Sexbomb is taken from Tom Jones’ Reload album – http://bit.do/TJReload Follow Tom Jones: Facebook: https://www.facebook.com/SirTomJones/ Twitter: https://twitter.com/realsirtomjones Instagram: https://www.instagram.com/realsirtomjones/ Music video by Tom Jones & Mousse T performing Sexbomb (C) 1999 Gut Records, a division of Universal Music Operations Limited

12. juli: Benal + Jada

Efter Benal vandt P3 Guld prisen i 2017 er der sket meget for den Københavnske hiphop-duo. Et væld af udsolgte koncerter, fantastiske anmeldelser og seneste brag af en koncert på Roskilde Festival 2018, der medførte 6 ud af 6 stjerner i Gaffa med citater som “Den bedste hiphop koncert jeg har set til dato“. I 2018 udgav bandet deres tredje studiealbum, Benjamin og Albert, der røg direkte ind som nummer to på den danske album-hitliste.

Benal – Uh Babe

Cast: Shelly Levy Tobias David Anders Sköld Instruktør: Tobias Gundorff Boesen Producere: Anders Wøldike Schmith Sophie Kampmann Produktionsselskab: Vice Danmark DOP: Ulrik Boel Bentzen Production Designere: Marie Boye Thomsen Freja-Ulla Krebs-Sandholm Klipper: Matthew C. Levy Grader: Lasse Marcussen @Cameo B-Foto Emil Heinsen Movi operatør: Lars Mortensen Green screen DOP: Mads Roikjær Belysningsmestre: Miki Schack Mikkelsen Jonathan Reim Eskildsen Belysningsassistenter: Andreas Krogh Rasmussen Jonas Klitgaard 1.

 

Jada har sin helt egen unikke stil, og man skal kun høre en enkelt strofe for at hendes stilsikre og lækre vokal blæser en omkuld. Med projektet Jada skriver og producerer sangerinden Emilie Molsted Nørgaard selv sine popsange fyldt med kant og sjæl, med elektroniske nuancer og organiske vibes. For nyligt vandt Jada P3 Guld Talentprisen, og året 2019 melder allerede udsolgte koncerter i Store Vega og Radar i Århus. Popkometen Jada har med singlen Keep Cool berørt såvel anmeldere som publikum.

Jada – Keep Cool (Explicit video)

Listen to Keep Cool here: https://Jada.lnk.to/KeepCool Credit list: Directors: Emilie Molsted Nørgaard & Stephanie Stål Director of photography: Stephanie Stål Editor: Nikoline Løgstrup Styling & choreographer: Martina Enevold 1st AC: Asger Duus Lighting technician: Anna Louise Kragelund Runner: Signe Sørensen Actors: Mathilde Abildgaard Holm, Frida Molsted Nørgaard, Naja Marie Balle, Amalje Rambow, Alona Vibe Vestergaard Andersen, Kathrine Eggert Wadsholt, Melissa Hartelius Berntsen, Laura Hesselberg, Sarah Hassan Molsted, Vibe Wingstrand, Johanna Bechsgaard Sørensen, Xuan Nguyen, Amalie Smed Dawids, Ida Duelund

19. juli: Tina Dickow

Den populære sangerinde og sangskriver har siden 2001 udgivet ti studiealbums med et imponerende sangkatalog. 2019 startede rigtigt godt med ti udsolgte koncerter i hele landet – en manifestation af Tina Dickows enorme popularitet, og samtidig en understregelse af hendes kvalitet som live-musiker. I 2018 udkom albummet Fastland, og det danske publikum kan nu se frem til at opleve de nye Dickow sange live på Plænen d. 19. juli.

‘FANCY’ – Official Video

‘FANCY’ is the first single from upcoming album ‘ FASTLAND’ to be released on September 28. Directed by Daniel Charluck Garrelts. (More credits below) TICKET LINKS TO LISTENING SESSIONS – ACTIVE FROM FRIDAY 13TH AT 10:00: AARHUS: Hermans, September 17, 21:00 http://bit.ly/fastland-hermans COPENHAGEN: Bremen, September 18, 21:00.

26. juli: Gnags

Gnags har ry for at være et af landets bedste live bands med karismatiske Peter A. G. i front. Bandet har leveret musik på kassettebånd, vinyl, cd og digitalt siden 1966 og er still going strong. Sommerens koncert byder således på nye numre, men er samtidig en gylden mulighed for at høre klassikere som Vilde Kaniner, Mr. Swing King og Den Dejligste Morgen. Alt sammen leveret med Peter A. G.´s smittende energi og livsglæde, som i mere end 50 år har karakteriseret bandet og deres koncerter.

Gnags – Den Dejligste Morgen

Den officielle musikvideo til Den Dejligste Morgen med Gnags Hør mere musik fra Gnags her: https://Gnags.lnk.to/qWoFbID Findes på albummet Har De Puttet Noget I Kaffen..?.

2. august: Infernal + Ude Af Kontrol

Kæmpe hits som From Paris To Berlin, Self Control, Electric Light og I Won’t Be Crying har domineret danske og internationale dancecharts og hitlister. Infernal er et eksplosivt liveband, og når de går på scenen, leverer de et spektakulært sceneshow. Med et forrygende band og energiske dansere river Paw og Lina deres publikum midt over i en fest af ekstase og vildskab, hvor der ikke gås på kompromis med koncertkvaliteten. Sidste års turné gik under hashtagget #infernalriverpissetnedigen.

INFERNAL – Electric Light

INFERNAL on Facebook: http://www.facebook.com/infernalworld Visit infernal.dk for more information. Director: Loïc Maes // http://loicmaes.com

 

Ude Af Kontrol karakteriserer meget godt, hvad Munken, Englando og Balken praktiserer med deres høje energi og et ”helt til kanten”-sceneshow. De har en række af hits og over 90 millioner streams på Spotify på titler som Douchebag, Jantelov, Velsignet, Lækker Krop Grimt Fjæs, Kæmpe Svin, Skru op, FuckBoi og Det Halve Ku’ Vær Nok. Bandet Ude Af Kontrol blæser på konventionerne, men lægger soundtrack til festen, der aldrig slutter, når musikken spiller.

Ude Af Kontrol – Ikk’ Giv Op

Music Video by Ude Af Kontrol performing “Ikk’ Giv Op” – © 2019 a e s t h e t i c / Sony Music Entertainment Denmark A/S Køb eller stream ‘Ikk’ Giv Op’ her: https://aesthetic.lnk.to/UnderAlKritik Ude Af Kontrol på Instagram: https://www.instagram.com/udeafkontrol/ Ude Af Kontrol på facebook: https://www.facebook.com/udeafkontrol A big thanks to Frederik Hede Jensen for his participation.

9. august: Ms. Lauryn Hill

I anledning af Ms. Lauryn Hills 20-års jubilæum for udgivelsen af hendes ikoniske album The Miseducation of Lauryn Hill, turnerede hun verden rundt i 2018. I år gæster hiphop-ikonet Fredagsrock med klassikere som Doo Wop (That Thing), Ex-Factor, Superstar og Everything Is Everything. Ms. Lauryn Hill brød igennem med The Fugees og tog verden med storm for to årtier siden som soloartist med det banebrydende album The Miseducation of Lauryn Hill, som også indbragte hende ikke mindre end 10 Grammy-nomineringer og 5 statuetter.

Fugees – Killing Me Softly With His Song (Official Video)

Fugees’ official music video for ‘Killing Me Softly With His Song’. Click to listen to the Fugees on Spotify: http://smarturl.it/TFSpot?IQid=FKMS As featured on the Fugees: Greatest Hits.

16. august: Jason Derulo

Den amerikanske superstjerne, producer og danser Jason Derulo har i årevis leveret hits til dansegulvet og hitlisterne med titler som Want To Want Me, Talk Dirty To Me og Swalla, der har svimlende 1,2 milliarder visninger på YouTube. Han startede sin karriere som producer og fik sit store gennembrud som soloartist med debutsinglen Whatcha Say i 2009. Siden har Jason Derulo udgivet en lang række platinsælgende singler, og 2019 byder på nyt materiale fra den amerikanske sanger. Med sig i Tivoli har Jason Derulo som altid en flok dansere og et velsmurt sceneshow i bedste amerikanske stil.

Jason Derulo – “Want To Want Me” (Official Video)

Jason Derulo’s “Everything Is 4” album is available now on iTunes. Download it here: http://www.smarturl.it/EverythingIs4 The album features smash hit “Want To Want Me” and brand new single “Get Ugly”! See below for the official tracklisting: 1. Want To Want Me 2. Cheyenne 3. Get Ugly 4. Pull Up 5.

23. august: Thomas Dybdahl + When Saints Go Machine + Tivoli Copenhagen Phil

Når Thomas Dybdahl, When Saints Go Machine og Tivolis Symfoniorkester optræder på Plænen, er det en unik mulighed for at opleve pop, rock og elektronisk musik sat sammen med symfoniorkestrets storladne lyd. Sanger og sangskriver Thomas Dybdahl er særlig kendt for sin stærke live-optræden, der har gjort ham til en koncertfavorit hos det danske publikum. Dybdahl har vundet et væld af norske priser, og i sensommeren gæster han Plænen i en musikalsk sammensmeltning med Tivoli Copenhagen Phil.

Thomas Dybdahl – This Love Is Here To Stay

Music video by Thomas Dybdahl performing This Love Is Here To Stay. (C) 2014 1MicAdventure, under exclusive license to Strange Cargo/ Universal International Music B.V.

 

Der havde længe været stille omkring bandet When Saints Go Machine, da de sidste år kom med deres første udgivelse i fem år, It’s A Mad Love. Pusterummet har de fire bandmedlemmer brugt til at dyrke andre musikalske samarbejder, og samtidig har det givet plads til fordybelse og nyt liv til When Saints Go Machine. En del af den gode energi har de brugt i samarbejdet med Tivoli Copenhagen Phil, et musikalsk samarbejde der kan opleves live på Plænen d. 23. august.

When Saints Go Machine – Parix (Official Video)

Parix Directed by Daniel Kragh-Jacobsen Produced by Thor Brammer Jacobsen Taken from the album ‘Konkylie’.

30. august:

Girl power

Der er kun én MØ! Hun er alle vegne, og sådan har det været længe. Siden det store gennembrud med Major Lazor singlen Lean On i 2015, der i skrivende stund nærmer sig 2,5 milliarder views på Youtube, har Mø turneret verden rundt. Hun spiller for udsolgte sale, og i 2018 har turen gået til USA og Canada. På det legendariske The Tonight Show med Jimmy Fallon optrådte Mø med gruppen Blur fra hendes seneste EP Forever Neverland.

Major Lazer & DJ Snake – Lean On (feat. MØ) (Official Music Video)

OFFICIAL MUSIC VIDEO | MAJOR LAZER & DJ SNAKE – LEAN ON (FEAT. MØ) SUBSCRIBE TO THE MAJOR LAZER YOUTUBE CHANNEL – http://majorlazer.fm/YouTube “India is special and its beauty absolutely humbled me.

6. september: Christopher + Maximilian

Danmarks pop darling Christopher vender tilbage på Plænen med sit fantastiske orkester. En sand performer i topklasse der i de sidste ti år har begejstret såvel børn, hvinende teenagepiger og voksne med sin velsmagende blue/eyed soul og sit stærke sceneshow. En regn af priser har tilsmilet popfænomenet for hans perlerække af hits som: Told You So, Crazy, CPH Girls, Tulips, Monogamy og senest med singlen Irony.

Christopher – Irony (Official Music Video)

Official video for Christopher’s single ‘Irony’.

 

Selvom Maximillian er en ny stjerne på den danske pophimmel, er det ikke først gang, at vi har glæden af at præsentere ham i Tivoli. Allerede sidste år var han at finde på Lillefredag programmet. Det store sangtalent leverer blød og sjælfuld poppet soul med RnB rytmer.

Maximillian – Hold On

https://www.instagram.com/maximillianirl/ https://www.facebook.com/maximillianmusic/ Credits: Director: Ian Isak Creative director: Stine Thorbøll Director of photography: Ian Isak Post production: Ian Isak Gaffer: Morten Boserup, Trust Rental Best boy & production assistant: Tue Kujahn Runner: Sophus Wolf © Copenhagen Records 2019 Music video by Maximillian performing Hold On.

13. september: Kato + Djämes Braun

Kato´s udgivelser har sammenlagt opnået mere end 40 guld- og platincertificeringer, og han er blevet tildelt ti priser fra Danish DJ Awards, tre Gaffa statuetter, en Zulu Award, samt en statuette fra DMA. Han har altid overladt rampelyset til gæstende vokaler, mixet genrer og brugt sin musikalske nysgerrighed til at udvikle tidens trends, og med den opskrift har han genereret hit på hit med sange som Show You Love, Bitches & Booze, Got To Keep On mfl.

KATO, Sigala – Show You Love ft. Hailee Steinfeld

Brand new video for ‘Show You Love’ by KATO & Sigala ft Hailee Steinfeld. For more information on Kato, please visit: Facebook | Twitter | YouTube For more information on Sigala, please visit: Facebook | Twitter | Soundcloud For more information on Hailee Steinfeld, please visit: Facebook | Twitter | Instagram Stream ‘Show You Love’ here: https://lnk.to/KATOSigalaSYL Music video by KATO, Sigala performing Show You Love.

 

Siden dancehall-actet Djämes Braun brød igennem som vinder af Karriekanonen på P3 i 2012, har han leveret hit på hit på hit med titlerne som: Fugle, Kvinder og Kanoner, Duft Af Ba-cone eller Kom og Giv Mig Alle Dine Penge. Når først Pilfinger og hans band går på scenen med dansevenlige pop- og reggaetoner, er det de færreste publikummer som ikke kan synge med på hans sange.

Djämes Braun – Fugle (Official Music Video)

Se den officielle video til Djämes Brauns single “Fugle”.

20. september: Citybois + Hugo Helmig

Det kom muligvis bag på mange, at Citybois var mere end en døgnflue. Men for de to selvsikre bydrenge har der kun været én vej, og det er frem. Missionen om at boiscificere hele Danmark er lykkedes med titler som Pool, Bedre End Rihanna, Dum Som Mig, Under 18 og senest Synger For Mig featuring Skinz. Når bandet gæster Tivoli i sensommeren, vil Plænen blive omdannet til en stor popfest.

Citybois – Bedre End Rihanna (Lyrik Video)

Music video by Citybois performing Bedre End Rihanna. (C) 2016 EPIC/ Sony Music Entertainment A/S http://vevo.ly/heNSWv #Citybois #BedreEndRihanna #Vevo #Pop #VevoOfficial #lyricvideo

 

I 2018 spillede Hugo Helmig over 70 koncerter i Danmark og udlandet, og modtog to Gaffa Awards og Politikens iByen Pris. Hans seneste single, Wild, gik rent igennem hos fans og publikum, og ligesom debutsinglen, Please Don’t Lie, har den ligget nummer 1 på den danske AirplayChart flere uger i træk. Inspirationen fra store singer-songwritere som John Mayer og Ed Sheran er ikke til at tage fejl af. Hugo Helmig har sammensat et band af unge og talentfulde musikere til hans Juvenile Tour i 2019.

Hugo Helmig – Please Don’t Lie [Official Video]

Listen to ‘Please Don’t Lie’ here: https://hugo-helmig.lnk.to/pleasedontlie Video by +++ Artist: Hugo Helmig with Katrine Filipovic Director: Emil Dam Seidel Director of Photography: Kristoffer Engholm Aabo Editor: Johnnie Walker Production Designer: Camilla Lüders Weile Costume Designer: Emilie Bøge Dresler Make up & Hair Designer: Mickaela Berman Producer: Steffen Johansen Label:

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

»Hvad gør vi med klimaet?«

Østkyst Hustlers kommer til Vesterbro