Torsdag 21. marts kan du komme til foredrag hos TUBA København om misbrugsproblemer i familien. Foto: PR-foto.

Kom til foredrag om misbrug i TUBA

MISBRUG: Er du vokset op i en familie med misbrugsproblemer? Og føler du et stort ansvar for familiemedlemmer, der døjer med misbrug? Så skal du komme til foredraget ’Ansvar og roller’ torsdag 21. marts kl. 16-17:30 i TUBA København på Vesterbrogade 69. Foredraget sætter fokus på de roller, man kan indtage i en familie med misbrug, de mønstre, man kan tage med sig ind i ungdoms- og voksenlivet, og hvad man kan gøre for at ændre disse. Umiddelbart efter foredraget afholder TUBA en refleksionsgruppe, hvor der vil være mulighed for at gå mere i dybden med nogle af de emner, der er blevet berørt. I refleksionsgruppen kan man dele tanker og følelser med andre og få rådgivning fra terapeuterne. Arrangementet er gratis og henvender sig til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i familier med alkohol- eller stofafhængighed. Tilmelding er ikke nødvendigt, men antallet af pladser er begrænset til 70, så kom gerne i god tid, hvis du vil være sikker på at få en plads, oplyser TUBA København. TUBA står for Terapi og rådgivning for Unge som er Børn af Alkoholmisbrugere og tilbyder hjælp til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i hjem med alkohol- og stofmisbrug. nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Spil og bliv klogere på monstre og dinosaurer

Lysforurening på Langgaden: Skiltet skal være slukket