De to hovedpersoner vil diskutere store spørgsmål som: »Hvad drev de utilpassende yngre versioner af dem selv mod musikken?« Foto: PR foto

Østkyst Hustlers kommer til Vesterbro

Halmtorvet: Torsdag 21. marts fra klokken 20 til 22 kan man opleve Østkyst Hustleren Nikolaj Peyk i et talkshow med Steffen Jungersen på Halmtorvet 15. Talkshowet går under navnet ’Peyk & Jungersen – Blodbrødre i Ord & Oprør’, og der skal tales om musikbranchen, passion for sprog, en rebelsk indstilling og oprør. Nikolaj Peyk og Steffen Jungersen vil snakke om store spørgsmål som: »Hvad er der galt med nutidens præstationssamfund?« og »Hvorfor er det hele bare så ufedt i Jylland?«. Billetter kan købes på billetto.dk.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Afsløring: Se hvem der spiller til Fredagsrock i Tivoli

Latinamerikanske rytmer – og numre på dansk