Klima er højt på dagsordenen for Enhedslisten ved de kommende folketingsvalg. Foto: Liselotte Sabroe, Scanpix 2019

»Hvad gør vi med klimaet?«

Hyltebjerggård: Torsdag 21. marts klokken 17 til 18.30 inviterer Enhedslisten til åbent cafémøde på Hyltebjerggård og spørger »Hvad gør vi ved klimaet?«. En stor del af de, som skal i stemmeboksen snart, mener, at klimaet er det vigtigste emne ved det næste folketingsvalg. Det samme mener Enhedslisten, skriver de i en pressemeddelelse. Derfor står Rune Lund (EL) i spidsen for cafémødet. Partiet har udarbejdet en klimaplan, der vil reducerer co2-udledningen med 70 procent frem mod 2030. Cafémødet på Linde Allé er åbent for alle.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Babettes gæstebud med syv retter

Afsløring: Se hvem der spiller til Fredagsrock i Tivoli