Ejendomsmægler Niels Hald, yderst til venstre, skænkede prismodtagerne hver en check på 5.000 kr. Prismodtagerne er Christine Busch Andreasen (årets fund), Nadja og Trille (på vegne af Amalie Dideriksen), Christian Bærensen fra AK Viking og Linda Sommer fra AB Tårnby. Foto: Martin Sørensen.

Amager Bladets Idrætspris: Guldkåringer ved havnekajen

DRAGØR: Amager Bladets Idrætspris – stiftet i 1953- blev tirsdag aften uddelt ved en reception hos Café Espersen på Dragør Havn. Cykelrytteren Amalie Dideriksen, vinder af idrætsprisen for sjette år i træk, kunne ikke deltage i festlighederne på grund af opgaver i udlandet. To unge håbefulde pigeryttere fra Amager Cykle Ring, Nadja og Trille, fik overrakt prisen på Amalies vegne. Fodboldlederen Linda Sommer fra AB Tårnby blev hædret med prisen som årets idrætsleder, mens badmintonspilleren Christine Busch Andreasen fra Kastrup-Magleby Badmintonklub modtog prisen som årets fund. AK Viking modtog prisen som årets klub. Prisen blev overrakt klubbens formand Christian Bærensen.

Læs reportagen og se flere billeder fra prisoverrækkelsen i Amager Bladets udgave tirsdag 26. marts.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Vandets Dag: Kom og kig på masser af vand hos Frederiksberg Forsyning

På slottet: Anerkendt kunstner maler soldater i krig