Der blev taget godt imod handicaphjælper Frank Møller Rasmussen i Duos hovedkvarter på Ellebjergvej. Privatfoto

2000 km udfordring: Frank går Danmark rundt på 100 dage

Frank Møller Rasmussen arbejder til daglig som handicaphjælper og som om det ikke er udfordrende nok, begyndte han tirsdag at gennemføre sin vandreplan: 2.000 kilometer rundt i landet til fods på 100 dage.

Efter start i Fredensborg overnattede han hos en tidligere klient på Amager og tog sig i formiddag, onsdag, tid til et besøg hos sin arbejdsgiver, Duos, på Ellebjergvej. Her var der masser af flag og et håndtryk fra direktør Sofus Rossing.

Frank Møller Rasmussen medbringer et lille shelter til at overnatte i, men håbet er, at han bliver budt indenfor hos firmaets gæstfrie kunder.

»Det er den omvendte verden, at borgeren hjælper handicaphjælperen. Og dejligt at så mange har budt ind og inviterer mig indenfor,« siger Frank i en pressemeddelelse.

Han fandt inspiration til den lange vandretur efter et mislykket forsøg på at komme med i DR-udsendelsen ’Alene i vildmarken’. Formålet med turen er ifølge ham selv at blive stærkere både fysisk og psykisk på trods af kulde og ømme fødder. Han vil frem til 25. juni besøge de 30 største kommuner rundt om i landet.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Kedelhallen: Kom til møde om Hospitalsgrunden

Sølv til Kong Hans Kælder: Ung dansker er næstbedste til vin i verden