Foto: Low-Fi

Kom til brugerskabte koncerter i dit nabolag

MUSIK: Online-platformen for brugerskabte koncerter, Low-Fi, har vokseværk og er per 1. februar flyttet til større lokaler på Birkedommervej 31.

Brugerskabte koncerter er en trend, der blandt andet har bredt sig til de danske stuer – og det er noget, der kan mærkes internt hos Low-Fi, der startede i 2016 som en to-mands-virksomhed med grundlæggerne Anne Dvinge og Stine Hulvej. I dag består Low-Fi af et team på 11 fuldtids- og deltidsansatte og praktikanter.

Low-Fi faciliterer kontakten mellem musikere, værter, musikelskere og koncertgængere via deres online-platform www.lowficoncerts.com og giver dem de bedst mulige rammer for at arrangere koncerter med salg og køb af billetter. Low-Fis kæphest er, at ingen musikere spiller gratis, og den største del af billetindtægten går til musikerne.

Bliver man medlem af Low-Fi kan man både komme til koncerter i intime og hyggelige rammer, men man kan også lave sin egen koncert og komme i kontakt med dygtige, up-coming og uafhængige musikere.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

ØsterGro blev udsat

Ny trappe er åbnet: Gå ned i metroen fra Strøget