Foto: Frederik Lindhardt

Min demenssyge far

FOREDRAG: Det kan være svært at se verden snævre sig ind for en, man holder af. Men det er netop hvad der sker, når ens nærmeste bliver ramt af demenssygedomme.

Onsdag 27. marts, klokken 14.00, får Eliaskirken, Vesterbrogade 49, besøg af Frederik Lindhardt, forfatter til bogen »Lidt af far«. Han vil fortælle om livet med sin far, den tidligere biskop i Roskilde, Jan Lindhardt, der blev ramt af alzheimers. Om sorgen og udfordringerne, men også om nærheden og kærligheden.

Arrangementet denne dag starter med en kort gudstjeneste og er gratis for alle, som måtte ønske at deltage.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Lokal studievært udgiver debutroman

Debat: Vandflyveren raserer igen