Karsten Lauritsen har genåbnet Designer Zoo på Vesterbrogade efter en tænkepause. Foto: Martin Sørensen

Elsker 😍 Wow 🤩 Like 👍

En verden af design-variation er retur

GENÅBNET. Da Designer Zoo forrige år lukkede butikken var det efter 19 år på Vesterbrogade. Nu er den kendte designer-butik genåbnet i samme lokaler.

DESIGN: Det var udsigten til stigende huslejeudgifter, der først og fremmest fik Karsten Lauritsen til at gå i tænkeboks.

Han var i tvivl – var det muligt at holde fast i idealerne om at satse på nyskabende, anderledes varer med fokus på kunsthåndværkerens arbejde.

»Designer Zoo lukkede ikke på grund af nedadgående salg eller mangel på kunder,« fortæller Karsen Lauritsen i en pressemedelse og fortsætter:

»Det var en fortsat succes, som vi besluttede at lukke imens vi stadig var på toppen. Men Designer Zoo mangler. Det kan vi mærke, både på den feedback vi har fået efterfølgende lukningen, og på de tilkendegivelser vi har fået nu efter vi har annonceret genåbningen.«

Efter en tænkepause slog Designer Zoo i sidste uge dørene op til endnu en omgang med design.

Karsten Lauritsen, der er tidligere politiker på Frederiksberg er også selv manden bag ’Bønnebordet’ og en række andre borde til de danske hjem. Det er mere end 20 år siden, han skabte ideen om et iværksætterhus, der bakkede op om det danske kunsthåndværk.

Med Designer Zoo skabte han en platform til netop det.

Flere end 80 danske designere og kunsthåndværkere bliver repræsenteret i lokalerne på Vesterbrogade og der vil stadig være værksteder tilknyttet.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Rådhuspladsen: Fra øjebæ til grøn lund

Opera-aften hjemme hos Hans & Lillian