Ingrid Aalling Wolff kedede sig, da hun var med sine forældre til Folkemøde og besluttede derfor at arrangere en lejrskole for hele årgangen til Folkemødet. Arkivfoto: Dan Møller
in ,

Like 👍

Ingrids idé er nu en tradition

Sidste år arrangerede Ingrid Aalling Wolff folkemøde for hendes klassekammerater i 8. klasse. Nu har skolen besluttet at gøre det til en tradition og i år skal den nuværende 8. årgang afsted til politisk debat på solskinsøen.

Kedsomhed er måske ikke så skidt, at det ikke er godt for noget.

Sidste år arrangerede Ingrid Aaalling Wolff fra Katrinedals Skole en slags lejrskole for sine klassekammerater. Turen gik til Folkemødet på Bornholm, og selvom skolen tog ansvar for at sørge for meget af det praktiske, var det Ingrids idé.

Hun fandt ud af, at DSB arrangerede gratis togture, og på selve Folkemødet var der en Ungecamp, hvor de kunne sove gratis.

Hun har i flere år været fast gæst på Folkemødet, hvor hun var været med sin mor og far – faren er fra Bornholm og hun er også hjemmevant på klippeøen og har bedsteforældre der.

Men egentlig var det kedsomhed, der førte til Folkemødet. For mens forældrene fes rundt til alle mulige arrangementer, havde Ingrid ingen at være sammen med. Derfor fik hun ideen til at lave et fælles projekt for hele årgangen.

LÆS OGSÅ: Kedsomhed førte til Folkemødet

Folkemødet for 8. klasserne var en stor succes og nu har skolen gjort det til en tradition, så alle 8. klasser skal på Folkemødet, der i år finder sted fra 13. til 16. juni i Allinge på Bornholm.

Og Ingrid? Hun skal i år til 9. klasses afgangseksamen, så hun får ikke tid til at tage til Folkemødet.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Anja Berth

Om journalisten Anja Berth

Jeg interesserer mig virkelig for det lokale

Debat: Forslag til Movia

Herremode og stilikoner gennem tiden