Foto: Martin Sørensen
in ,

Debat: Forslag til Movia

Af per Morsing

Niels Ebbesens Vej 9

 

TRAFIK: Movia vil sætte rutebeskrivelser op ved stoppestederne. Jeg har et forslag, som vil billiggøre opsætningen. Samtidig kan der tilføjes køreplaner i en simplificeret form. Det vil ikke koste ekstra, hvis det gøres samtidig med opsætningen af ruteplanerne.

Movias udkast til ruteplaner indeholder et stoppestedsnummer. Det vil sige, at alle ruteplaner vil være forskellige. Stoppestedsnummeret står imidlertid allerede på vejledningen om digitale løsninger, og vil derfor være overflødigt på ruteplanen.

I stedet kan man gøre som for vores servicebusser, hvor hele ruten og tider for de vigtigste stoppesteder anføres på en simpel måde. Det samme opslag kan bruges ved alle stoppesteder for en given linje og vil derfor forenkle den praktiske del af opsætningen.

Ved stoppesteder hvor bussen passerer hvert 20. minut eller oftere, kan man nøjes med at anføre intervallet mellem hver bus.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Opera-aften hjemme hos Hans & Lillian

Ingrids idé er nu en tradition