Foto: Den Hirschsprungske Samling
in , ,

Herremode og stilikoner gennem tiden

Stockholmsgade: Onsdag 20. marts klokken 17-19 inviterer Den Hirschsprungske Samling til et foredrag om herremode gennem tiden med forfatter og modeekspert Torsten Grunwald. Moden er med udgangspunkt i museets værker af smarte mænd. Gennem portrætterne tegner der sig et tydeligt billede af, hvordan mandemoden har ændret sig gennem århundreder. Der skal dykkes ned i, hvor modetendenserne kom fra, og hvem der skabte moden.

Som den dag i dag var Frankrig også tidligere en stor inspirationskilde, hvad angår mode. Napoleon var blandt andet en af datidens store modeikoner. På dansk jord ses der nærmere på P. S. Krøyer som modeinspirationskilde. Til foredraget er det muligt at købe og få signeret Torsten Grunwalds rigt illustrerede bog ’Den velklædte mand’. Det koster 90 kroner at deltage i arrangementet. Billetter kan skaffes på Biletto.dk nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Ingrids idé er nu en tradition

Syng med i Bellahøj Kirke