Jonas Wind scorede til 3-1 for FC København mod Hobro. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

FC København vil spille bold med borgerne i byen

FODBOLD: FC København oplyser, at de ønsker at gå forrest i at gøre fodbold til en central del af københavnernes hverdag og tage et medansvar i at skabe livskvalitet med gode rammer for sundhed og udvikling for københavnerne. Derfor lancerer de nu Bold i Byen, som skal være med til at skabe en smittende begejstring for fodbold i København med opbakning fra blandt andre Københavns Kommune.

Bold i Byen samler alle de ikke-elitære fodboldaktiviteter, der allerede er og bliver udviklet i F.C. København. Projektet kommer til at drive og bygge ovenpå F.C. Københavns samarbejdsklubsprojekt, Blue & White Banner, der i dag tæller 43 klubber og godt 33.000 medlemmer, hvilket svarer til cirka 10 procent af alle registrerede fodboldspillere i Danmark.

Samtidig kommer CPH Playday, der to gange om året er motionsdag for alle københavnske skolebørn samt en lang række andre projekter også til at høre under Bold i Byen, som får hovedsæde i Parken med en nyansat projektkoordinator og en række engagerede medarbejdere til at drive det:

Hvis du har et projekt, som du mener kan være relevant for FCK at se på, så send gerne en mail til boldibyen@fck.dk

I søndags var det Blue & White Banner-dag i Parken, hvor FCK’s 43 samarbejdsklubber var inviteret med til FCK-Hobro. Blandt klubberne er de lokale: HB, Boldklubben Skjold, Østerbro IF, JIF Hakoah og Bispebjerg Boldklub.

På banen vandt FCK 3-1 over Hobro og sikrede sig førstepladsen i Superligaen, som nu går over til slutspillet.

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Flemming var hospitalsdirektør – nu sidder han i kassen i Irma og er tæt på at blive kåret som årets kassedame

Lokaludvalg splittet om Bellahøjmarken