Jonas Wind scorede til 3-1 for FC København mod Hobro. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

FC København vil spille bold med borgerne i byen

FODBOLD: FC København oplyser, at de ønsker at gå forrest i at gøre fodbold til en central del af københavnernes hverdag og tage et medansvar i at skabe livskvalitet med gode rammer for sundhed og udvikling for københavnerne. Derfor lancerer de nu Bold i Byen, som skal være med til at skabe en smittende begejstring for fodbold i København med opbakning fra blandt andre Københavns Kommune.

Bold i Byen samler alle de ikke-elitære fodboldaktiviteter, der allerede er og bliver udviklet i F.C. København. Projektet kommer til at drive og bygge ovenpå F.C. Københavns samarbejdsklubsprojekt, Blue & White Banner, der i dag tæller 43 klubber og godt 33.000 medlemmer, hvilket svarer til cirka 10 procent af alle registrerede fodboldspillere i Danmark.

Samtidig kommer CPH Playday, der to gange om året er motionsdag for alle københavnske skolebørn samt en lang række andre projekter også til at høre under Bold i Byen, som får hovedsæde i Parken med en nyansat projektkoordinator og en række engagerede medarbejdere til at drive det:

Hvis du har et projekt, som du mener kan være relevant for FCK at se på, så send gerne en mail til boldibyen@fck.dk

I søndags var det Blue & White Banner-dag i Parken, hvor FCK’s 43 samarbejdsklubber var inviteret med til FCK-Hobro. Blandt klubberne er de lokale: HB, Boldklubben Skjold, Østerbro IF, JIF Hakoah og Bispebjerg Boldklub.

På banen vandt FCK 3-1 over Hobro og sikrede sig førstepladsen i Superligaen, som nu går over til slutspillet.

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Flemming var hospitalsdirektør – nu sidder han i kassen i Irma og er tæt på at blive kåret som årets kassedame

Lokaludvalg splittet om Bellahøjmarken