Foto: Tivoli TV Christoffer Sandager
Tema: in

Haha 😆 Wow 🤩 Like 👍

Ny rutschebane løftet på plads

TIVOLI: Lørdag blev skinnerne til en ny rutsjebane i Tivoli hejst på plads. Der skulle en 175 tonsmeter kranbil til for at løfte de tunge skinner, som blev monteret i op til syv meters højde. Den nye forlystelse i Tivoli hedder Kamelen står klar fra 4. april, når Tivoli åbner igen.

”Kamelen” erstatter ”Karavanen”, som har været én af de allermest populære forlystelser. Men efter 20 år på farten og otte millioner gæsteture blev den pensioneret.

Kamelen bliver længere og med en topfart på 26 km/t bliver der kørt tilpas hurtigt til at både børn og voksne kan få et sug i maven

Forlystelser har altid fyldt meget i Tivoli og i år investeres der for cirka 100 millioner kroner i forlystelserne
I Det muntre Hjørne er der blandt andet finder gæsterne blandt andet den 4G-stærke Aquila og Den lille Drage. Sidstnævnte får ny scenografi med Rasmus Klump om omdrejningspunkt og er også klar til at lette fra sæsonstart.

Også 3-i-1-forlystelsen Fatamorgana gøres endnu vildere ved at få tilført en vertikal vippe-funktion på de store sæder, der i forvejen drejer rundt i 45 meters højde og udsætter gæsterne for 2,5 G-kraft.

Se video af monteringen af den nye rutschebane her:

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

René Mølskov

Om journalisten René Mølskov

Journalist med ansvar for Vesterbro Bladet. Jeg har en forkærlighed for lokale nyheder, politik og features. Jeg tror på, at Vesterbro Bladet kan gøre en stor forskel i bydelen. Kontakt mig altid gerne med tip om stort som småt.

Nordre Fasanvej: Helt hul i jorden

Så er der sat dato på: Nu åbner Fætter BR igen