Illustration: Plakaten for dokumentarfilmen ¿Min uimodståelige mand¿.

Frederiksberg-instruktør sætter fokus på ligestilling med ny dokumentar

LIGESTILLING: 22. marts kan du komme til visning af dokumentarfilmen ’Min uimodståelige mand’, der har premiere på dokumentarfestivalen CPH:DOX. Dokumentarfilmen er instrueret af frederiksbergborgeren Mette Korsgaard og handler om hendes familie og ægtemand, DR2-værten Niels Krause-Kjær, der her spiller rollen som en ’udfordret ægtemand og far’. For filmen handler om ligestilling, og i begyndelsen anser han det faktisk ikke for at være hans problem – men det bliver det i den grad, efterhånden som filmen folder sig ud.

I forbindelse med premieren vil der samtidig være debat om ligestilling, hvor kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde er blandt paneldeltagerne. Dokumentarfilmen er baseret på hendes bog ’Min uimodståelige mand’, som hun udgav i 2018 på Gyldendal.

nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

100 fortællinger under Bøgh’en

Der er brug for et socialt opgør i København