Illustration: Plakaten for dokumentarfilmen ¿Min uimodståelige mand¿.

Frederiksberg-instruktør sætter fokus på ligestilling med ny dokumentar

LIGESTILLING: 22. marts kan du komme til visning af dokumentarfilmen ’Min uimodståelige mand’, der har premiere på dokumentarfestivalen CPH:DOX. Dokumentarfilmen er instrueret af frederiksbergborgeren Mette Korsgaard og handler om hendes familie og ægtemand, DR2-værten Niels Krause-Kjær, der her spiller rollen som en ’udfordret ægtemand og far’. For filmen handler om ligestilling, og i begyndelsen anser han det faktisk ikke for at være hans problem – men det bliver det i den grad, efterhånden som filmen folder sig ud.

I forbindelse med premieren vil der samtidig være debat om ligestilling, hvor kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde er blandt paneldeltagerne. Dokumentarfilmen er baseret på hendes bog ’Min uimodståelige mand’, som hun udgav i 2018 på Gyldendal.

nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

100 fortællinger under Bøgh’en

Der er brug for et socialt opgør i København