Wild Wax Combo spiller på Bartof Station. Det sker i selskab med gæsterne, der blandt andet tæller Frede Nordbrink, så gå ikke glip af denne aften med rockabilly-musik i lange baner. Pr-Foto: Akki Concerts

Kom og dans med: Rockabilly på Solbjergvej

KONCERT: Der bliver gang i Solbjergvej, hvor Bartof Station ligger, når der bydes på rock ved koncerten 22. marts kl. 21.00.

Der er entré, hvis du vil have chancen for at synge og danse med. Og husk lige danseskoene, da det kan være svært at holde fødderne stille, når musikken først går i gang.

Denne aften kommer rockabilly-trioen Wild Wax Combo nemlig på besøg for at spille rockende toner. Trioen med de rockende toner tæller Rene Karsson, Mikael Findanis og Walter Clerici.

Tre gæster

Men ikke nok med det, så kommer der også gæster, som vil spille med ved koncerten.

De musikalske gæster er Frede Nordbrink, Jesper Agerschou og Frank Rothstein.

På programmet er alle de gode, gamle hits fra fortidens hitlister, så man kan se frem til en aften lidt ud over det sædvanlige.

Hvis du gerne vil lytte med, så husk at indløse billet. Musikken starter kl. 21.00.

Når du først er indenfor, så skal der rockes i de næste par timer på Solbjergvej.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Debat: Færre børn i skoleklasserne i næste skoleår

Lukket gitter i Svanemøllen tages op i folketinget