Bloggeren Lisbeth Snede holder oplæg til arrangementet. Foto: PR Foto
in ,

Et liv med gigt

Gigt: Tirsdag 19. marts fra 18-20 holder Gigtskolen et informationsrigt arrangement om livet med gigt. Hvordan tackler man de små hverdagsudfordringer med sygdommen? Det er emner som det, der vil blive talt om i løbet af aftenen. I begyndelsen af aftenen vil der være oplæg for til sidst at munde ud i en debat. Arrangementet sker på Diakonissestiftelsen – Sygeplejeskolen Peter Bangs Vej 3A. Det koster 50 kroner at deltage. Tilmelding kan ske på: www.gigtskolen.dk.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Koncert med international organist

Det lille baghus nomineret til flot pris