Peter Bangs Vej er spærret for trafik i den ene retning. Foto: Heidi Engelund

Sur 😠 Ked 😭

Skybrudsprojekt: Peter Bangs Vej delvis ensrettet

TRAFIK: Bilisterne har det ikke nemt i denne tid, da der både er vejarbejde og vejspærringer på dele af Peter Bangs Vej.

På Peter Bangs Vej er der kun en vejbane for bilisterne fra Diakonissestiftelsen og frem til Dalgas Boulevard. Det betyder, at man skal finde alternative veje. Der er sat skilte om hist og her, så man i god til kan nå at dreje af.

Årsagen til vejspærringen er, at Frederiksberg Kommune er i gang med et skybrudsprojekt ved Lindevangsparken. Arbejdet fortsætter frem til maj 2020, så det gælder om at være en tålmodig sjæl. Cyklisterne er mere heldige, da de stadig kan køre i begge retninger.

Linje 9A betjener ikke stoppestederne Lindevangs Allé, Folkets Allé, Dalgas Boulevard, Peter Bangs Vej St., Sønderjyllands Allé og Finsensvej.

Linje 9A mod Glostrup St. kører ad Nordre Fasanvej, Finsensvej og tilbage på sin normal rute igen efter Sønderjyllands Alle. Linje 9A benytter stoppesteder for linje 31 på den ændrede rute. Ændringerne varer frem til 15. maj 2020.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Lokaludvalg splittet om Bellahøjmarken

Benhaard(er) rap: Kom til politisk rap med Bertel Haarder