Teknik- og Miljøforvaltningen inviterer på parktræf i Nørrebroparken. Arkivfoto: Martin Sørensen.

Walk in the park med forvaltningen

GÅTUR: Onsdag 27. marts kl. 16 inviterer Teknik- og Miljøforvaltningen til parktræf i Nørrebroparken. Her kan borgere komme med gode idéer til, hvordan parken kan forbedres og høre oplæg om relevante emner for udviklingen af parken. Parktræffet er en del af forvaltningens arbejde med at lave en udviklingsplan for Nørrebroparken. Udviklingsplanen beskriver, hvordan parken fremover skal plejes, driftes og udvikles. Forvaltningen tager kommentarerne fra arrangementet med i det videre arbejde med udviklingsplanen.

Parktræffet starter ved indgangen til den bemandede legeplads inde i parken, hvor deltagerne derefter går en tur. Hele arrangementet foregår udendørs, og du møder bare op, hvis du har lyst til at være med. Udviklingsplanen udarbejdes i samarbejde med et parkbrugerråd, som består af forskellige interesseorganisationer og lokale interessenter. Planen bliver til sidst forelagt Det Grønne Råd og forventes at være færdig ved udgangen af 2019.

nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Trafikkaos i institutionsgaden

Kom til Tchaikovsky-koncert