Her ses duoen Maria Johannsen og Giuly Johannsen, der sammen optræder i Metronomen 16. marts kl. 11. Foto: L. Wilger.

Kom til Tchaikovsky-koncert

RUSSISK: Lørdag 16. marts kl. 11 slår Metronomen på Frederiksberg dørene op til Tchaikovsky-koncert. Det oplyser arrangørerne i en pressemeddelelse. Det er sønderjyske Maria Johannsen og Giuly Johannsen/Duo con Moto, der står for koncerten. Duoen har optrådt sammen i mange år og har et helt særligt fokus på russisk musik.

»Da jeg så, hvor påvirkede vi er af den amerikanske kultur, lærte jeg mig selv det kyrilliske alfabet«, siger Maria Johannsen om alfabetet, der blandt andet bruges til at kommunikere på russisk.

Koncerten giver et dybt indblik i den russiske komponist Tchaikovskys univers gennem hans sange og værker på violin. Duoen introducerer numrene informativt og uformelt. Koncerten varer en time, og billetter sælges fra kl. 10:30 ved døren. Metronomen holder til på adressen Godthåbsvej 33, Frederiksberg.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Walk in the park med forvaltningen

Lokaludvalg splittet om Bellahøjmarken