PR-foto
in ,

Haha 😆 Elsker 😍 Like 👍

Vind billetter: I Cirkus Arena med Bubber

KONKURRENCE: Når Cirkus Arena i denne uge har premiere på forårets forestilling på Bellahøj, er det med Bubber som konferencier.

Han har samlet alt det, han synes hører til i et rigtigt cirkus. Cirkusverdenen er nemlig ikke uvant for Bubber. I 1990’erne var han konferencier ved Cirkus Arena syv år i træk, og i 2017 vikarierede han i en kort periode for konferencier Mille Gori.

Det er altså niende gang, Bubber rejser med Cirkus Arena på turné, men denne gang sætter han selv scenen.

»Jeg har tit tænkt tanken, at det kunne være sjovt at lave min egen cirkusforestilling, og nu er drømmen endelig gået i opfyldelse,« siger Bubber i en pressemeddelelse.

Årets forestilling er fyldt med muskel- og hestekræfter. Med Bubbers fortælling i spidsen møder publikum bl.a. de stærkeste håndstandsartister, som viser deres utrolige kræfter, når de balancerer i luften. I forestillingen får Bubber også besøg af Cirkusprinsessen og hendes smukke brune araberhingste, samt de frygtløse motorcykelkører fra Diorios, som i 2019 vender tilbage til manegen.

Spilletider kan ses på arena.dk, hvor kan også kan købe billetter. red

Vind billetter og tag familien med i cirkus

Tilmeld dig minby.dks nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om billetter til forestillingen Cirkus ifølge Bubber. Vi udlodder fire billetter per bydel. Vi trækker vinderen torsdag 21/3 klokken 10.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Fornem hæder: Bahne i Frederiksberg Centret kåret som verdens bedste butik

Ulovligheder: Stejlepladsens forkæmpere melder kommunen til EU