Foto: Martin Sørensen
in

Uanset tilbagetrækning: Der skal bygges på Marmormolen

Der er en byggegrund ledig på Marmormolen, hvor alt er forberedt med lokalplan.
Her skulle Pricewaterhouse Cooper (PWC)  være flyttet ind, men i december trak de sig fra projektet. Det forberedende byggearbejde er dog gået i gang, kan man tydeligt se på grunden.

LÆS OGSÅ: Revisionsfirma dropper byggeri

Det har undret flere naboer, at det ikke er fjernet.

By & Havn kan fortælle, at byggeriet på Marmormolen gennemføres på trods af, at PWC har trukket sig.»By & Havn har nu indgået aftale med PwC om at overtage byggepladsen først for på Marmormolen. Vi er nu ved at indgå totalentrepriseaftale med Aarsleff, der skal stå for at genoptage og gennemføre det påbegyndte projekt. Vi forventer, at projektet kan være afsluttet i november 2019,« udtaler anlægschef Hans Vasehus i en e-mail til Østerbro Avis og fortsætter:

»Arbejdet påbegyndes, når kommunen giver de nødvendige tilladelser. Mens arbejdet står på, vil vi gøre vores bedste for at sikre en hensigtsmæssig trafikafvikling både for fodgængere, cykler og biler.«

By & Havn oplyser, at det er for tidligt at sige noget om, hvem der flytter ind på grunden. Rederiet DFDS leder efter et nyt hovedkvarter i området, da de er blevet for store til det nuværende bygning i Sundkrogsgade.

LÆS OGSÅ: DFDS vil bygge nyt kæmpe rederi

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Ulovligheder: Stejlepladsens forkæmpere melder kommunen til EU

Forelskede sig i Frederiksberg som barn