Bahne i Frederiksberg Centret, er kåret til verdens bedste butik. Pr-foto
in , ,

Wow 🤩 Like 👍

Fornem hæder: Bahne i Frederiksberg Centret kåret som verdens bedste butik

FREDERIKSBERG CENTRET: Veluddannet personale, en holistisk tilgang til mikset mellem design, mode, bolig og køkkenudstyr har udløst titlen som verdens bedste butik til Bahne i Frederiksberg Centret.

Bahne har fået den fornemme internationale detailhandelspris ’The IHA Global Innovation Awards (gia)’ for innovation og nytænkning i design-, interiør- og houseware branchen.

Bahnes vision er hentet fra Piet Hein’s digt ’Jeg er sgu min egen’ for uanset hvilken vej, branchen går, er målet, at man hos Bahne vil gå sine egne veje.

Prisen uddeles hvert år af organisationen International Housewares Association på messen The Inspired Home Show i Chicago, og nomineringen til prisen skete, da Bahne i Frederiksberg Centret i august vandt Designbaseprisen.

Jacob Bahne, der er indehaver af Bahnes 20 butikker rundt omkring i Danmark, siger:

»Vi er meget stolte og ydmyge over at have modtaget denne anerkendelse, specielt på vegne af vores fantastiske personale.«

Den internationale jury, der valgte Bahne som en af de fem vindere af Gia Retail Award, består af Wolfgang Gruschwitz, Gruschwitz GmbH, Scott Kohno, Retail Element LLC, danske Henrik Peter Reisby Nielsen, ReisbyConsult ApS, Anne Kong, underviser og designer specialiseret i Visual Merchandising og af syv redaktører fra branchemagasiner rundt omkring i verden. Butikkerne blev bedømt på mission, vision og strategi.

Juryen har udtalt om pæne ord om Bahne på Frederiksberg.

»Bahne i Frederiksberg Centret har fokus på at have en veluddannet og tilfreds medarbejderstab. Man har en holistisk tilgang til målgruppen i mikset mellem design-, bolig og køkkenudstyr samt mode.

I butikken arbejdes med temaer, og hver tredje måned redesignes butikken, så den følger sæsonerne. Inventaret er innovativt og fleksibelt, og der arbejdes med belysningen på en måde, så produkter såvel som butik fremstår smukkest muligt, lyder det fra juryen.

Jacob Bahne er stolt og understreger, at prisen først og fremmest skyldes en stærk holdindsats i butikken og bag kulisserne.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Tip til weekenden: Grøn parade gennem byen

Vind billetter: I Cirkus Arena med Bubber