Udover medaljer fik danseskolen også en del 4. pladser. Foto: Dance Agency
in ,

Elsker 😍 Like 👍

Vanløse hiver masser medaljer hjem

Bogholder Allé: Danseskolen Dance Agency, der ligger i Vanløse, deltog i De nationale sjællandsmesterskaber i Hip Hop og Disco Dance i weekenden. Den lokale danseskole fik rigtig flotte placeringer. Nikolaï Havrehed, der kun har deltaget i en turnering før, blev sjællandsmester i både Hip Hop og Disco Dance. Amanda Lund vandt guld, mens Andrea Andersen snuppede en flot sølvmedalje i voksenrækkerne. Derudover hentede Frederik Keller en bronzemedalje hjem til Vanløse i Hip Hop i højeste nationale juniorrække. Næste stop er DM og VM kvalifikation, skriver danseskolen.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Lektier skal være en leg: Børn med behov skal lære at gå i skole

Sydhavnen lader op til en aften i børnekulturens tegn