Udover medaljer fik danseskolen også en del 4. pladser. Foto: Dance Agency

Elsker 😍 Like 👍

Vanløse hiver masser medaljer hjem

Bogholder Allé: Danseskolen Dance Agency, der ligger i Vanløse, deltog i De nationale sjællandsmesterskaber i Hip Hop og Disco Dance i weekenden. Den lokale danseskole fik rigtig flotte placeringer. Nikolaï Havrehed, der kun har deltaget i en turnering før, blev sjællandsmester i både Hip Hop og Disco Dance. Amanda Lund vandt guld, mens Andrea Andersen snuppede en flot sølvmedalje i voksenrækkerne. Derudover hentede Frederik Keller en bronzemedalje hjem til Vanløse i Hip Hop i højeste nationale juniorrække. Næste stop er DM og VM kvalifikation, skriver danseskolen.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Lektier skal være en leg: Børn med behov skal lære at gå i skole

Sydhavnen lader op til en aften i børnekulturens tegn