Teglværket åbner dørene for Den Lille Kulturnat fredag klokken 16.00. Arkivfoto: Dan Møller

Sydhavnen lader op til en aften i børnekulturens tegn

LILLE KULTURNAT. Kulturen er trukket ned i børnehøjde, når Teglværket og lokal aktører fra Sydhavnen inviterer til ‘Den Lille Kulturnat’ 15. marts.

BØRNEKULTUR: Når efteråret står for døren, trækker byen i de kulturelle klæder og byder indenfor til rige oplevelser på den traditionsrige kulturnat. Nu er marts som bekendt ikke en efterårsmåned på denne side af jordkloden, men det skal ikke afholde Kulturnattens arrangører i atter at byde indenfor til en kulturel smeltedigel af en kulturbegivenhed.

15. marts fra klokken 16.00-21.00 sætter Kulturnatten nemlig en baby i verden, som er blevet døbt ’Den Lille Kulturnat’ og udelukkende serverer kulturoplevelser i børnehøjde.

Børnekulturen er klar i SV

I den anledning er en række lokale foreninger i Sydhavnen er gået sammen om at skabe et brag af en fest på Teglværket både for de små og store børn. Her vil der med andre ord være aktiviteter for enhver smag, og det kommer ikke til at gå stille for sig.

De aktive børn kan give sig i kast med rulleskøjtedisko samt leg & bevægelse. De kreative børn kan folde sig ud som graffitimalere, stearindryp-kunstnere eller bådebyggere. De sultne og trætte børn kan lave popcorn og nyde en spændende godnathistorie på vand. Og til de børn, der bare gerne vil se en masse fede shows, er der naturligvis cirkus og gøgl, danseperformances og freestyle rap.

Her købes billetter

Den Lille Kulturnat i Sydhavnen er først og fremmest på børnenes præmisser, men der er bestemt også tænkt på forældrene. Mad- og drikkeboderne på Teglværket er åbne, og der kan nydes god kaffe, mens børnene leger og hygger.

Da Den Lille Kulturnat er en del af Kulturnatten, kræver det armbånd at deltage. For alle over 12 år koster et armbånd 85 kroner. En voksen med armbånd kan frit tage fire børn med under 12 år. Armbåndet kan købes hos 7-Eleven og museer i København og på Frederiksberg.

Læs mere om billetter og se det fulde program på www.kulturnatten.dk. Du finder Teglværket på Teglholmsgade 27.

Bag Den Lille Kulturnat på Teglværket står Disse lokale Sydhavnsaktører: Børnekulturstedet Karens Minde, Idrætsprojektet, Stands&Dans, Teglværket, Jan Lippert, AFUK – foreningen Ørkenfortet og Sydhavn Sogn.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Benedicte Lorenzen

Om journalisten Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

Vanløse hiver masser medaljer hjem

Flere P-pladser i Indre By