Genrefoto: Martin Sørensen.

Like 👍

Brand i Bådehavnsgade: Hovedstadens Beredskab melder alt under kontrol igen

En brand brød i nat ud i en bygning i Bådehavnsgade og spredte en del røglugt i området mellem Kalvebodløbet og Ørestad. Det skriver Københavns Politi på Twitter, hvor de dog også oplyser, at røgen er vurderet som ufarlig.

De voldsomme flammer fik Hovedstadens Beredskab til at rykke ud med tre biler, og for få minutter siden skrev de så på Twitter, at ilden nu er under kontrol, men at man laver efterslukning og eftersyn lidt tid endnu.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Benedicte Lorenzen

Om journalisten Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

DFDS vil bygge nyt kæmpe rederi

Afsløring: Her er navnene til Tivolis ‘torsdagsrock’