Pr-foto: Maria Sattrup/Sattrup & Høst

Nu er det tid til kulturnat i børnehøjde

DEN LILLE KULTURNAT. Når kalenderen skriver 15. marts trækker København og Frederiksberg atter i de kulturnatlige klæder. Denne kulturelle fest er dog trukket ned i børnehøjde, for Den Lille Kulturnat er kun for børn og deres forældre.

BØRNEKULTUR: Når efteråret står for døren, trækker byen i de kulturelle klæder og byder indenfor til rige oplevelser på den traditionsrige kulturnat. Nu er marts som bekendt ikke en efterårsmåned på denne side af jordkloden, men det skal ikke afholde Kulturnattens arrangører i atter at byde indenfor til en kulturel smeltedigel af en kulturbegivenhed.

Det sker på fredag 15. marts, hvor kulturnatten trækkes ned i børnehøjde og iklæder sig titlen ’Den Lille Kulturnat’.

Vil du være statsminister?

Idéen til Kulturnat for børn udspringer af den store interesse for Kulturnatten i efteråret og ønsket om flere arrangementer for børn – også de mindre, så de kan være med, selv om de skal tidligere i seng. Programmet indeholder derfor arrangementer for små og store børn, og det kan ses på hjemmesiden: Kulturnatten.dk.

I tidsrummet fra klokken 16.00-21.00 fyldes København og Frederiksberg med et væld af lærerige og underholdende arrangementer, som kun vil finde sted 15. marts.

Her kan børnene blandt meget andet glæde sig til at gå på opdagelse hos Børnenes Brandstation hos Hovedstadens Beredskab, lære mere om de seje motorcykler hos Politimuseet eller om solens rejse hos Osram Huset. Besøge Teglværket i Sydhavnen, som inviterer til dans, cirkus og graffiti-tricks. Eller at gå på skattejagt i Synagogen, feste hos Nikolaj Kunsthal, være statsminister for en dag på Arbejdermuseet, løse en over 2000 år gammel mordgåde hos Ny Carlsberg Glyptotek, lege med Verdensmål hos FN Byen og fejre fødselsdag hos Zoologisk Have.

Billetten til Den Lille Kulturnat er et armbånd, der kan købes hos 7-Eleven og museer i København og på Frederiksberg. Armbåndet kan desuden købes i Kulturnattens webshop

Alle over 12 år skal have et armbånd for at deltage og det koster 85 kroner. En voksen med armbånd kan frit tage fire børn med under 12 år. Modsat de voksnes kulturnat gælder armbåndet dog ikke som rejsehjemmel til bus, tog og Metro.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Nu er der håb: Parkeringsfond kan redde ØsterGro

Guide: Teater, musik og revy i weekenden