Københavns Politi har tidligere været ude med pavilloner. Her er politidirektør Anne Tønnes (tv.) på besøg på Amager. Arkivfoto: Anders Bentzon

Elsker 😍 Like 👍

Politiet rykker ud: Mød betjentene ved Nørrebro Station

For at skabe mere tryghed i lokalområderne og komme i dialog med borgerne rykker Københavns Politi ud med pavilloner forskellige steder i byen. Torsdag kan du møde din lokale betjent ved Nørrebro Station, hvor politiet vil være til stede klokken 16-17.30.

“Kom forbi til en snak og en kop kaffe, hvis du er i området,” lyder opfordringen fra politiet på Twitter


Politidirektør i København, Anne Tønnes, har tidligere sagt til minby.dk, at “vi er meget optaget af at komme ud og være hos borgerne i stedet for, at det er dem, der kommer til os. At være synlige, tilgængelige og ikke mindst i dialog med borgerne, også når det ikke er blå blink, det handler om.”

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Christian Olsen

Om journalisten Christian Olsen

Jourhavende hos North Media Hovedstaden og journalist på City Avisen. Har beskæftiget sig med lokaljournalistik i København i en årrække. Skriver bl.a. om politik, trafik, byudvikling, kultur og byens liv.

Regeringen og DF vil udvide Amager- og Øresundsmotorvejen

Fortællinger fra Sydafrika