Gæsterne hos Restaurant FRKSBRG kan følge med, når verdens bedste pizzabager, Gianni Di Lella, bager pizza. Pr-foto

Verdensmesteren i pizzabagning kommer til byen

Torsdag 21. marts får Restaurant FRKSBRG, Smallegade 1 (tidligere Belis Bar & Restaurant) besøg fra Modena, når den italienske verdensmester i pizzabagning, Gianni Di Lella, bager pizzaer midt inde i restauranten i en til lejligheden opsat ovn.

Restaurant FRKSBRG gør en begivenhed ud af besøget og inviterer omkring 100 gæster til at smage Gianni Di Lellas lækkerier og skylle dem ned med et glas lokalt øl fra Frederiksberg Bryghus. Begivenheden finder kun sted denne ene dag – henholdsvis kl. 17.00 og kl. 19.00 – og der er et begrænset antal pladser.

Læs mere her

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

0

Han slår døden lidt ihjel

0

Sponsoreret: Intet er skønnere end et hjem med nye gulve