Lars Ankerstjerne Christensen - kendt som Ankerstjerne og en del af X Factor-dommerne har købt hus i Vanløse og har indrettet studie med møbler fra Sinnerup i Kronen. Foto: Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Like 👍

Ankerstjerne laver musik fra downtown Vanløse

 X Factor-dommeren Lars Ankerstjerne er blevet vanløseborger efter han og familien købte hus lige i smørhullet af Vanløse. For nylig har han indrettet studie på kvisten med møbler fra lokal butik.

Hvis du en dag støder på rapperen og X Factordommeren Ankerstjerne i Kronen eller andre steder downtown Vanløse er det ikke, fordi du har set for meget X Factor.

Den er god nok.

Lars Ankerstjerne Christensen, som hans fulde navn er, har købt i herskabsvilla lige ved Vanløse Torv sammen med sin kæreste skuespiller Lise Koefoed.

Ankerstjerne er en del af dommertrioen i X Factor og har blandt andet skrevet musik til Rasmus Seebach og har produceret sammen med Burhan G.

Da Ankerstjerne købte huset, til en pris på godt 10 millioner, sagde sælgeren, tidligere tv-vært Jette Hill Ludvigsen, at han da burde indrette studie i den kvist, som har fungeret som soveværelse og tvillingedøtrene værelse. Således opfordret har han netop fået indrettet studie i husets øverste etage med skrå vægge og udsigt over Vanløse.

Det er boligbutikken Sinnerup Kronen, der har sponsoreret noget af ombygningen, forstår man på en Youtube-video og Sinnerups Vanløses Instagramprofil.

Ankerstjerne – Sinnerup studie makeover

Læs hele artiklen her: https://www.sinnerup.dk/ankerstjerne/ EN AF MANGE TOPHISTORIER I SINNERUP MAGASIN SS19 Historien om Ankerstjernes studie makeover er blot én af mange tophistorier, du kan læse om i vores store Sinnerup magasin SS19. Magasinet SS19 udkommer den første uge i April (uge 14) 2019 og kan hentes i alle vores fysiske butikker.

»Jeg er en gammel studierotte, der nærmest er vokset op i sådan nogle kælderstudier i København, og jeg har fundet ud af, at det kan jeg bare ikke. Hvis jeg skal lave noget smukt, har jeg brug for at være et smukt sted, og det er derfor det her rum er blevet som det er blevet,« siger Ankerstjerne på youtubevideoen fra Sinnerup.

De tidligere ejere af den store hvide villa tidligere tv-vært og butiksindehaver Jette Hill Ludvigsen og hendes mand David Hill Scott, er blevet i Vanløse, men er flyttet til Ådalsvej hvor de selv har bygget nyt hus.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Magt og begær: Macbeth på Teaterøen

Her er den klasseløse skole