Like 👍

Sponsoreret: Intet er skønnere end et hjem med nye gulve

Der er travlt på kontoret, denne formiddag i Glostrup. Vi er på besøg hos DBF Gulvservice i Glostrup, og vi taler med indehaveren David Zivanovic. Den mand ved simpelthen alt om, hvordan man får fine nye gulve i sin lejlighed eller sit hus.

David har mere end 25 års erfaring i branchen – og hans medarbejdere har alle været ansat hos ham i en længere årrække.

Lige nu forbereder han en række kundebesøg senere på dagen, men nu er det tid til en kop kaffe, og han fortæller med en vis stolthed, at han nu også er nomineret til prisen som Danmarks bedste gulvmand. Det sker, når ”Anmeld Håndværker” onsdag 10. april kårer landets skrappeste håndværkere ved et stort arrangement i Cirkusbygningen i Jernbanegade.

”Vist er jeg da stolt, det er et fint selskab at komme i, og så må vi se, om jeg vinder prisen. Men jeg er glad for bare at være med i opløbet”, siger David Zivanovic.

Og det kan han også være. I en tid, hvor alt og alle bliver anmeldt på de sociale medier som Facebook o.l. er det flot at have så mange gode an-meldelser med i værktøjskassen, at man kan kalde sig en af landets bedste.


* DBF Gulvservice sliber dine gulve på en dag, max. to – uanset antal kvm.

* Hvad enten dine gulve efter afhøvling skal have lud, lak eller olie
bliver resultatet bare skønt.

* Og så er det meget nemmere og billigere end du tror.

* Lejligheder og villaer er vore speciale.

* Ring og få et tilbud allerede i dag eller læs mere på www.dbf-gulvservice.dk


MASSER AF ROS

Og roserne står i kø, når tilfredse kunder udtaler sig om DBF Gulvservice, der er kendt for både hurtigt og godt arbejde. Og vel at mærke til en pris, som alle kan betale.

”Der er mange, der tror, at det koster en formue at få helt nye gulve, men det er ikke tilfældet”, siger David Zivanovic.

F.eks. koster det ca. lidt over 6.000 kroner inkl. moms at få nye og smukke gulve i en gennemsnitslig 2-værelses lejlighed på ca. 50-60 kvm. Og hele jobbet er overstået på en dag, fire dage hvis der skal males og i nogle tilfælde endnu tidligere.

Trappe før gulvbehandling

Trappe efter gulvbehandling

”Jeg siger gerne fire dage, selv om arbejdet mange gange er færdigt tidligere. Men det er bedre at være for tidligt på den end for sent”, siger David med et smil. Han vil ikke sættes i bås med de håndværkere, som folk siger, man ikke kan stole på.

”Vi kommer gerne og udfører arbejdet indenfor en uge efter aftalen er indgået, men vi kan såmænd også komme samme dag, hvis det virkelig skal gå stærkt. Men så må man regne med at skulle betale lidt ekstra…” Og så skal man jo huske på, at man kan bruge sin vedligeholdelseskonto, hvis man vil have nye gulve.

OGSÅ MALERARBEJDE

Mange af Davids kunder er yngre mennesker med lejligheder i brokvartererne, men ellers er det alle mennesker i alle former for boliger, der be- der om hans assistance. Der er noget helt særligt ved at få nye gulve, hvad enten de skal have lak, lud eller olie efter slibning eller afhøvling.

”Det er jo smag og behag, men lige meget hvilken løsning, man vælger, så klarer vi jobbet”, siger David

Hans firma kan også klare en frisk omgang maling, når nu værktøjskassen alligevel er fremme: ”Hvis man skal have malet lejligheden, så er det naturligvis en fordel at få det hele klaret i en og samme omgang”, siger han.


* Masser af ros på Trust Pilot: Vi er stolte af de pæne ord, som vi får med på vejen af vores kunder på Trust Pilot og anmeld-haandvaerker.dk

* Pas på, når du vælger gulvfirma: Lad dig ikke lokke af billige tilbud fra amatører. Vælg en gulvmand med masser af års erfaring fra start.

* 25 års erfaring og fuld garanti: Vi er eksperter i at lave gulve i små og store lejligheder og naturligvis også i villaer.


GODT FOR MILJØET

Hvis man vil vide mere om gulvarbejde m.m., så kan man med fordel gå ind på firmaets hjemmeside dbf-gulvservice. dk, hvor man kan læse alt om de mange typer. Og en anden god anbefaling af DBF Gulvservice er de mange boligforeninger, der benytter sig af David og hans medarbejdere. Bl. a. det store ejendomskompleks Gersagerparken i Greve er blandt hans kunder. At få nye gulve er som at få en helt ny lejlighed. Også miljømæssigt er nye gulve at foretrække fremfor ældre gulvtæpper, der samler støvmider, fremkalder allergi m.m.

DANMARKS BEDSTE?

Tilbage står kåringen som ”Danmarks bedste gulvmand” i april. Det er jo ikke det værste at få ordnet sine gulve af en Danmarksmester, vel? Hvad DBF Gulvservice betyder? Davids Bygge Firma, såmænd. Man kan jo være sit navn bekendt.

D.B.F Gulvservice
Østervej 15 -2600 Glostrup
Tlf. 40206149 & 43446149
www.dbf-gulvservice.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Verdensmesteren i pizzabagning kommer til byen

Magt og begær: Macbeth på Teaterøen