PR-FOTO

Magt og begær: Macbeth på Teaterøen

REFSHALEØEN: Mange kender til historien om parret, der gør sig til kongemordere, bliver for begærlige og til sidst går til i dårlig samvittighed. Disse temaer bliver endnu engang taget op, når Macbeth fremføres på Teaterøen af Asterions Hus, William Wains Gade 11.

Der er dog langt fra tale om den klassiske fremstilling af teaterstykket. Publikum vil nemlig opleve, at stykket bliver legende og sansende. Asterions Hus’ triologi om kærlig har indeholdt Robin Hood og Romeo & Julie, og nu er det altså blevet tid til fortællingen om kærlighed og menneskelig moral.

Stykket opføres i perioden fra 12.-23. marts. På tirsdage vil der være gratis talks relateret til teaterstykket. På onsdage opføres stykket på engelsk. Og torsdage og fredage kan man tilkøbe et Macbeth-måltid for 100 kr.      nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Sponsoreret: Intet er skønnere end et hjem med nye gulve

Ankerstjerne laver musik fra downtown Vanløse