Frederiksberg var repræsenteret med fem skole ved årets københavnsmesterskaber for hold. Foto: Sven Løntoft
in ,

Skolen på Nyelandsvej genvandt sit københavnsmesterskab

SKAK: Frederiksberg var repræsenteret med fem skoler, da omkring 350 børn og unge fra hele Storkøbenhavn 6. marts deltog ved årets københavnsmesterskaber for hold. Turneringen på Mølleholmskolen i Taastrup var arrangeret af Københavns Skoleskak og gjaldt tillige kvalifikation til danmarksmesterskabet i skoleskak den første weekend i april.

Skolen på Nyelandsvej genvandt sit københavnsmesterskab efter en overbevisende indsats på alle fire brætter i den 11 hold store A-række med hold til og med 9. klasse. Nyelandsvej-holdet bestod af Andreas Skovgaard, Emil Skovgaard, Kishichiro Kræmmer og Asbjørn Vesterbæk Slavensky.

Skolen på Grundtvigsvej kvalificerede sig til DM i B-rækken, der tæller hold til og med 6. klasse. Det samme gjorde Skolen ved Søernes 1. hold og Skolen på Grundtvigsvej i C-rækken mede hold til og med 3. klasse.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Genåbnet: Fremtidens Amager Bio er landet

Familieforøgelse i Zoo: Nu kommer pandaerne snart