Indtil 8. april kan københavnerne stemme på deres yndlings til publikumsprisen. Foto: Arkiv
in ,

Dipylon Hus kan vinde en stor pris

publikumsprisen: Dipylon Hus i Carlsbergbyen er nomineret til årets publikumspris i forbindelse med Københavns Kommunes præmiering. København har uddelt priser til anlæg, bygninger og bymiljøer siden 1902, og traditionen tro skal en pris uddeles i år 10. april på Københavns Rådhus, og med publikumsprisen kan københavnerne selv stemme på deres favorit. Publikumsprisen på 10.000 kroner overrækkes i Festsalen med vært og kultur- og fritidsborgmester, Franciska Rosenkilde (Alt.). »Det er langt fra kun fagfolk, der interesserer sig for de nybyggerier, der skyder op i vores by. Københavnerne har i den grad også en holdning dertil, og med publikumsprisen inviterer vi byens borgere med ved dommerbordet og giver dem en stemme,” fortæller hun i en pressemeddelelse. Fra 6. marts til 8. april er der muligt at indgive sin stemme på kk.dk/bygningspraemiering. Sidste år var det Axel Towers, der løb afsted med den fornemme prisen.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Østerbroere nomineret til pris

Kampvalg i kirken uden præst