Indtil 8. april kan københavnerne stemme på deres yndlings til publikumsprisen. Foto: Arkiv

Dipylon Hus kan vinde en stor pris

publikumsprisen: Dipylon Hus i Carlsbergbyen er nomineret til årets publikumspris i forbindelse med Københavns Kommunes præmiering. København har uddelt priser til anlæg, bygninger og bymiljøer siden 1902, og traditionen tro skal en pris uddeles i år 10. april på Københavns Rådhus, og med publikumsprisen kan københavnerne selv stemme på deres favorit. Publikumsprisen på 10.000 kroner overrækkes i Festsalen med vært og kultur- og fritidsborgmester, Franciska Rosenkilde (Alt.). »Det er langt fra kun fagfolk, der interesserer sig for de nybyggerier, der skyder op i vores by. Københavnerne har i den grad også en holdning dertil, og med publikumsprisen inviterer vi byens borgere med ved dommerbordet og giver dem en stemme,” fortæller hun i en pressemeddelelse. Fra 6. marts til 8. april er der muligt at indgive sin stemme på kk.dk/bygningspraemiering. Sidste år var det Axel Towers, der løb afsted med den fornemme prisen.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Østerbroere nomineret til pris

Kampvalg i kirken uden præst