15. marts åbner Frederiksberg Hovedbibliotek op for ¿Den Lille Kulturnat¿, der henvender sig til børn. Foto: PR-foto.
in ,

Nyt initiativ: Kulturnat for børn på vej

KULTUR: Hvis du er en af dem, der synes, at der er få børnearrangementer på Frederiksberg, kan du godt begynde at glæde dig. Som noget helt ny får børnene på Frederiksberg nemlig deres helt egen Kulturnat, der går under navnet ’Den Lille Kulturnat’. Det skriver arrangørerne i en pressemeddelelse. Børnenes Kulturnat løber af stablen fredag 15. marts kl. 16-21, hvor Musikmuseet, Riddersalen, Teaterskolen Pandora, Børnemuseet, Musikhøjskolen og Folkekirken på Frederiksberg Allé indtager Frederiksberg Hovedbibliotek. Her vil de skabe en verden, hvor børn og voksne kan gå på opdagelse, lege og fordybe sig i fortællinger, musik og kreative workshops, fortæller arrangørerne.

»Det bliver en eftermiddag og aften fyldt med musik, fantasi og kulturelle oplevelser. Biblioteket bliver iscenesat så børn og voksne kan gå på opdagelse, lege, spille på musikinstrumenter og deltage i kreative workshops. Undervejs vil børn og unge optræde med musikalske indslag – og hele familien kan sammen more sig over Klovnen Tapés skøre kunster. Ja kort sagt gå på opdagelse i kulturens mangfoldige verden. Vi starter klokken 16.00 og slutter klokken 21.00, så de mindste kan være med, selvom de skal tidligere i seng«, siger Astrid Myrup, som er børnekulturformidler på Biblioteket Frederiksberg.

Alle over 12 år har brug for et armbånd for at deltage, og det koster 85 kroner. En voksen med armbånd kan frit tage fire børn med under 12 år. Armbåndet kan købes på Frederiksberg Hovedbibliotek og i 7-Eleven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Kampvalg i kirken uden præst

Improvisationsjazzen får et kunstnerisk frirum