Fra valgmødet i Østerbrohuset ved folketingsvalget i 2015. Arkivfoto: Michael Paldan

Giv dit input til valgmøde

FOLKETINGSVALG: Folketingsvalget kommer snart, allersenest om lidt over tre måneder, men det kan komme meget før.

I Østerbro Lokaludvalg ser de ingen grund til at vente til statsministeren har udskrevet valget. Onsdag 27. marts klokken 19-21 inviterer lokaludvalget til valgmøde i Østerbrohuset, i Århusgade. Så kan borgerne blive klogere omkring, hvad deres lokale kandidater vil på borgen.

Politikere fra næsten alle partier har meldt deres ankomst. Fra Socialdemokratiet deltager folketingsmedlem Pernille Rosenkrantz-Theil, der er stillet op på Østerbro, mens kendte lokale navne som Helle Bonnesen (K), Kåre Traberg-Smidt (Alt), David Rønne (Enl) og Mette Annelie Rasmussen (R) alle stiller op. De er alle østerbroere og sidder i forvejen enten i lokaludvalg eller borgerrepræsentation.

Også SF, Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige og Venstre deltager.

Du kan være med til at påvirke, hvad emnerne for valgmødet skal være. Skriv her i denne tråd hvilke emner, du mener, at der skal tages op til valgmødet. Vi går videre til lokaludvalget med disse forslag.  thof

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Sidste chance: Vil du være med til Frederiksberg Dage?

Frederiksberg vil være Danmarks førende elbilby – oppositionen kalder tallene uambitiøse