Foto: Martin Sørensen

26-årig mand sigtet for drab på kvinde

SIGTELSE: En 26-årig mand er netop blevet sigtet for at have dræbt en 81-årig kvinde på ukendt vis. Det skriver Ekstra Bladet, der også kan oplyse, at manden er blevet varetægtsfængslet for 23 dage i Københavns dommervagt. Han sigtes også for hjemmerøveri. Avisen skriver desuden, at dommeren mente, at der var begrundet mistanke om, at den 26-årige mand har begået forbrydelserne. Den 26-årige kærede ikke sigtelsen, oplyste hans forsvarer Mie Sønder Koch. Ifølge sigtelsen, som Ekstra Bladet har set, dræbte den sigtede kvinden i torsdags i tidsrummet mellem klokken 11 og 20.50. Drabet fandt sted i kvindens lejlighed, der ligger på Østerbro, men af hensyn til navneforbud på offeret kan det ikke beskrives nærmere, oplyser Ekstra Bladet. nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Dramatisk politijagt endte med uheld

Ingen kritik af Movia for at tage Israel-kritisk reklame af busserne