Foto: Henrik Schuerman
in ,

Fra Sevilla til Hollywood

VINDER: Hanne Agerschou er den heldige vinder, som kan tage en ledsager med ind at se ’Barberen i Sevilla’ i Unitarernes Hus på Dag Hamamrskjölds Allé på torsdag 14. marts klokken 19.30.

Barberen Figaro er her i Guido Paevatalus opsætning inspireret af creme-kongen og sundhedsguruen Ole Henriksen. Forestillingen er derfor henlagt til et Hollywoodmiljø, hvor de kendte filmstjerner kommer ind i spaen på Sunset Boulevard for at blive behandlet og få lettet hjertet.

De syv solister har alle tilknytning til Det Kongelige Teater. De ledsages af en kvartet – klaver, violin, cello og klarinet – alle fra Det Kgl. Kapel. Billetter til forestillingen på www.guidopera.com. thof

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

DGI-spidser går ind i sag om stærkt kritiseret svømmehalsforslag

Godt tempo på Amagers nye revy