Foto: Henrik Schuerman

Fra Sevilla til Hollywood

VINDER: Hanne Agerschou er den heldige vinder, som kan tage en ledsager med ind at se ’Barberen i Sevilla’ i Unitarernes Hus på Dag Hamamrskjölds Allé på torsdag 14. marts klokken 19.30.

Barberen Figaro er her i Guido Paevatalus opsætning inspireret af creme-kongen og sundhedsguruen Ole Henriksen. Forestillingen er derfor henlagt til et Hollywoodmiljø, hvor de kendte filmstjerner kommer ind i spaen på Sunset Boulevard for at blive behandlet og få lettet hjertet.

De syv solister har alle tilknytning til Det Kongelige Teater. De ledsages af en kvartet – klaver, violin, cello og klarinet – alle fra Det Kgl. Kapel. Billetter til forestillingen på www.guidopera.com. thof

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

DGI-spidser går ind i sag om stærkt kritiseret svømmehalsforslag

Godt tempo på Amagers nye revy