Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix.

Like 👍

Dagens kongelige nyhed: Mary bliver protektor for Zoologisk Have

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen (Mary) har sagt ja til at blive protektor for Zoologisk Have København.

Bestyrelsesformand i ZOO, Jørgen Horwitz, er begejstret over nyheden: »Zoologisk Have har historisk set nydt protektion af Kongehuset. Først med Kong Frederik den 9. som protektor og dernæst Hans Kongelige Højhed Prins Henrik. Derfor er vi naturligvis både stolte og beærede over, at Kronprinsessen nu vil bære traditionen videre,« siger han i en pressemeddelelse.

»Kronprinsessen og hendes familie er i forvejen gæster i haven, og vi ser således med stor glæde og forventning frem til at indvie Kronprinsessen yderligere i ZOOs virke og store arbejde med forvaltning af dyr og naturbevarelse rundt på kloden.«

Zoologisk Have har huset de elefanter, det thailandske kongehus i sin tid gav i gave til Kongehuset, og om ganske kort tid tager Hendes Majestæt Dronningen imod de to pandaer, som den kinesiske præsident overraskede regentparret med som en gave i forbindelse med et statsbesøg i Kina i 2014.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Årets idrætsleder og årets klub på Amager er fundet

DGI-spidser går ind i sag om stærkt kritiseret svømmehalsforslag