Sidste års prisvindere: Henrik Mathiasen fra årets klub, Amager SK, badmintonspilleren Freja Ravn fra Kastrup-Magleby (årets fund), cykelrytteren Amalie Dideriksen (Amager Bladets Idrætspris) og Gunnar Wemus fra bordtennisklubben BK12 Amager (årets idrætsleder). Foto: Anders Bentzon.

Årets idrætsleder og årets klub på Amager er fundet

HELE ØEN: Amager Bladets Idrætspriskomité har været samlet for 66. gang for at finde frem til den mest bemærkelsesværdige idrætspræstation i 2018 samt kåringerne af årets fund, årets idrætsleder og årets klub. Vi afslører navnene på vinderne på Facebook, minby.dk og i Amager Bladets trykte udgave tirsdag 19. marts.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Fitnesscenter med cirkeltræning

Dagens kongelige nyhed: Mary bliver protektor for Zoologisk Have