Foto: Drop-in møde hos TUBA

Foredrag om følelser i TUBA

Foredrag: Har du indimellem svært ved at mærke, hvad du føler? Eller føles det, som om du slet ikke har kontrol over dine følelser? Kom og bliv klogere på, hvordan en opvækst med misbrug i familien kan påvirke, hvordan du tackler dine følelser i dag, når TUBA København holder foredrag med temaet »Forstå dine følelser«.

Foredraget afholdes torsdag 14. marts klokken 16.00-17.30 hos TUBA København, Vesterbrogade 69, 1. tv.

Efterfølgende afholdes en refleksionsgruppe. Her vil der for dem, der er interesserede i det, være mulighed for at gå mere personligt i dybden med nogle af de emner, der er blevet berørt. I refleksionsgruppen kan man dele tanker og følelser med andre samt få rådgivning fra terapeuterne.

Arrangementet er gratis og henvender sig til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i familier med alkohol- eller stofafhængighed. Antallet af pladser er begrænset til 70. TUBA står for Terapi og rådgivning for Unge som er Børn af Alkohol- og stofmisbrugere.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Ingels-projekt ser ud til at få grønt lys

Lokaludvalg: Få styr på gademusikanterne