Manne Gersby ejer Vinyltrolden på Rolighedsvej, Foto: Martin Sørensen

Børneplade med unikke covers støtter børnecancer

SALG. Vinyltrodens ejer, Manne Gersby, udgiver en børneplade med unikke covers tegnet af blandt andet børn og pædagoger. Overskuddet går til Børnecancerfonden.

AUKTION: Pickuppen hopper en smule, når der sættes en sort vinylplade over på pladespilleren hos Vinyltrolden på Rolighedsvej 19, der ejes af Manne Gersby.

Butikken blev sidste år kåret til månedens butik i et samarbejde mellem Frederiksberg Bladet og Danske Bank, og Manne Gersby er en mand med hang til vinylplader og gode ideer.

En af ideerne er endt med lanceringen af en børneplade til fordel for Børnecancerfonden, der blandt andet sælges i Vinyltrolden og på en auktion.

»Det er dejligt og spændende, og jeg glæder mig, men er også lidt nervøs. Jeg har valgt at støtte Børnecancerfonden, da det er noget skidt at børn får cancer, så jeg tænkte, at det var et godt formål,« lyder det fra Manne Gersby, der holder releasefest for pladen i Studenterhuset i Købmagergade lørdag 16. marts kl. 12-16.

Bandet Gelting spiller og klovnen Manne fra Sverige kommer på besøg. Manne Gersby er også til stede og vil tænde op for festen. Der er entré på 50 kroner for at komme ind. Børnepladen kan købes for 150 kroner.

Kreative streger

Pladen er udkommet i 500 eksemplarer, og den er unik på den måde, at hver eneste cover er et kunststykke. De kreative streger er tegnet af tatovørekunstneren Hærværk, kunstnere NMAAR og BSG 109 og børn i alle aldre.

»Jeg lavede et opslag på facebook om folk havde lyst til at tegne. Så folk jeg ikke kender har tegnet, men også mange af mine venner, som er pædagoger, har fået deres børnehavebørn til at tegne,« fortæller han.

Flere gode ideer

Manne Gersby er spændt på, hvor mange penge der kan samles ind til det gode formål.

»Jeg vil være skuffet, hvis der kommer under 50.000 kroner ind, men jeg har ingen forventninger,« smiler han.

Uden at ville røbe noget, så har Manne Gersby allerede nye ideer i tankerne om andre skægge projekter.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Tegninger med tusch

10

Se videoen: Københavnere synger fællessang for Søerne