Foto: Forskningens døgn

Få en forsker hjem i stuen

Foredrag: Er fedme blot et spørgsmål om livsstil? Hvorfor dør vi egentlig? Hvor ondt må det gøre at gå på arbejde? Er fodboldstøvler fodboldspillerens vigtigste udstyr? Kunne du tænke dig at få svar på nogle af disse spørgsmål, så har du nu muligheden for gratis at bestille en forsker til et foredrag. Forskeren kan komme hjem til dig, på dit job eller et helt tredje sted i Region Hovedstaden.

Forskningens døgn

Der forskes i mange forskellige ting. Og nu kan børn, unge og voksne i hele regionen vælge mellem 198 forskellige foredrag og dermed få indblik i spændende, dansk forskning inden for alverdens emner som økonomi, historie, universet, sygdom, ideologi eller teknologi.

Forskerne stiller op, når den landsdækkende videnskabsfestival Forskningens Døgn løber af stablen onsdag 24. – tirsdag 30. april, men foredragene kan bestilles allerede nu og de er gratis.

Både virksomheder, skoler, foreninger, institutioner og endda også private i eget hjem kan bestille et foredrag. Eneste betingelse er, at man kan stille med et lyttende publikum på mindst 20 personer og kan tilbyde passende rammer. Foredraget er gratis, men man skal kunne dække eventuelle transportomkostninger for forskeren, hvis vedkommende ikke er tilknyttet et universitet.

Det er muligt at bestille en forsker til Forskningens Døgn frem til fredag 29. marts på www.forsk.dk.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Kommunalt pres på udlejere af el-løbehjul

Et grønt syn: En lodret have byder velkommen