I marts måned byder Københavns Kommune på læsefest. Illustration: -HuskMitNavn-.

Læsefest for alle børn i København

LITTERATUR: I marts måned får København en helt ny litteraturfestival for børn. Det oplyser Kultur- og Fritidsforvaltningen i en pressemeddelelse. Festivalen går under navnet ’Vi <3 bøger’ og har til formål at få børn til at læse og interessere sig mere for litteratur, mens de har det sjovt, fortæller arrangørerne. Festivalen strækker sig fra 16.-24. marts og byder på mere end 170 arrangementer, som finder sted på 21 folkebiblioteker i København. Til arrangementerne vil en række af landets største børnebogsforfattere læse op fra og fortælle om deres værker. Der vil desuden være mulighed for at gå på opdagelse i et væld af workshops, teaterforestillinger og filmvisninger, der alle er samlet under overskriften ’Fantastiske fortællinger’. I løbet af festivalen kan du blandt andet komme på et såkaldt ’Readathon’ med overnatning på bibliotekerne, du kan møde den berømte forfatter Lene Kaaberbøl på hendes fødselsdag, og du kan komme til ’Bøger & Bolognese’ i Kulturstationen i Vanløse.

nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Hannes bus er væk til sommer

Tegninger med tusch