I marts byder Københavns Kommune på læsefest. Illustration: -HuskMitNavn-.
in ,

Læsefest for alle børn i København

LITTERATUR: I marts får København en helt ny litteraturfestival for børn.  Festivalen går under navnet ’Vi <3 bøger’ og har til formål at få børn til at læse og interessere sig mere for litteratur, mens de har det sjovt.

Festivalen strækker sig fra 16.-24. marts og byder på mere end 170 arrangementer, som finder sted på 21 folkebiblioteker i København. Til arrangementerne vil en række af landets største børnebogsforfattere læse op fra og fortælle om deres værker. Der vil desuden være mulighed for at gå på opdagelse i et væld af workshops, teaterforestillinger og filmvisninger, der alle er samlet under overskriften ’Fantastiske fortællinger’.

I løbet af festivalen kan du blandt andet komme på et såkaldt ’Readathon’ med overnatning på bibliotekerne, du kan møde den berømte forfatter Lene Kaaberbøl på hendes fødselsdag, og du kan komme til ’Bøger & Bolognese’ i Kulturstationen i Vanløse.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Avatar

Om journalisten North Media Bureau

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Hammer forlader Hammarskjölds

Nu får de små også en Kulturnat