Portrætkunst i Sydhavnsklasse

ANSIGTSKUNST: Fem heldige sydhavnere lagde ansigt til, da bydelens to dygtige portrætmalere Lu Vincent og Christoffer Gertz Bech fra tv-programmet ‘Danmarks Bedste Portrætmaler’ fredag lagde vejen forbi Det Gamle Posthus på Borgbjergsvej.

At Lu Vincent og Christoffer Gertz Bech kan male portrætter, beviste de til fulde i tv-programmet ‘Danmarks Bedste Portrætmaler’. Fredag kunne sydhavnerne så igen stifte bekendtskab med de to lokale malere, da de gæstede Det Gamle Posthus med pensler, blyanter, tegneblok og lærred.

Der var portrætmaling af højeste klasse

Læs mere på minby.dk

Eventet hed ‘Sydhavnens Bedste Portrætmaler’ og var arrangeret af SydhavnsCompagniet. Forud for det kreative arrangement, havde 32 sydhavnere deltaget i en lodtrækning om at vinde et portræt af sig selv lavet live på selve dagen af enten Lu Vincent eller Christoffer Gertz Bech.

Fredag kunne fem heldige sydhavnere derfor sætte sig til rette og lade sig portrættere, og der skulle ikke mange blyantsstreger til, før ansigterne begyndte at vise sig på papir og lærred.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Benedicte Lorenzen

Om journalisten Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

Den anden Irminger – og anden verdenskrig

Unge svenskere til søndagskoncert