Med den nye rejseplan kan du tjekke, hvordan din kommende rejse kommer til at se ud, når Cityringen står klar. Arkivfoto: Michael Paldan.

Sur 😠

Se din kommende rejse med ny rejseplan

transport: Når Cityringen åbner senere i år, skal busserne bindes tættere sammen med de 17 nye metrostationer, de eksisterende metrolinjer og tog. Det kommer til at betyde nye og kortere rejsetider, og du skal muligvis stå på et andet sted, end du hidtil har været vant til. Men hvordan kommer din nye rejse egentlig til at se ud, når Cityringen står klar? Det spørgsmål kan du få svar på, hvis du klikker ind på DOT’s nye rejseplan, nytbynet.dk/rejseplanen, der således tager højde for, hvordan din daglige rejse kommer til at forløbe, når de nye metrostationer og skiftesteder er klar til brug. Den nye rejseplan er blevet lanceret for at forberede passagerne på de nye forhold for kollektiv trafik, der kommer med Cityringen senere på året. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Avatar

Om journalisten NMB

North Media Bureau (NMB) er de københavnske lokalavisers nyhedsbureau. Det leverer hver dag korte historier om samfund, kultur og sport.

Kom til foredrag om børneopdragelse

Bred politisk opbakning til Gang i Gaden på første vælgermøde