Flemming Rosleff fra Irma på Godthåbsvej kan blive årets kassedame. Foto: Sara Skytte

Elsker 😍

Er Flemming fra Irma i Grøndal årets kassedame?

Alle elsker Flemming. I hvert fald kunderne i Irma på Godthåbsvej. 74-årige Flemming Rosleff er med i slutspurten om at blive Danmarks sødeste kassedame m/k.

Det er ugebladet Hjemmet, der hylder årets kassedame og læserne, der har indstillet. Blandt andet kunderne i Irma, der altså har stemt på deres kassedame Flemming. Nu er der fem kassedamer tilbage i slutspurten og Flemming Rosleff er altså en af dem.

Han er tidligere læge og hospitalsdirektør og har tidligere til lokalavisen udtalt, at pension er noget opreklameret. Han står altid op – det er livsfarligt at sidde ned, har han sagt – og han giver gerne frugtstænger til børn i ulvetimen. Han er typen, der folder bonnen tre gange som et håndklæde og en gang imellem deler han ud af sin store viden om vin, når han holder smagsprøver for kunderne. Hvis du også synes, at Flemming Rosleff skal være årets kassedame, så stem på ham i butikken på Godthåbsvej eller ved at gå ind på alt.dk. Sidste frist er 25. marts – den endelig kåring finder sted i april, hvor vinderen ud over æren får præmier for 20.000 kroner.

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Bred politisk opbakning til Gang i Gaden på første vælgermøde

Kulturcenter forsinket igen-igen-igen-igen