Kristian Septimus Krogh blev påkørt af en flugtbilist i Smallegade i december. Foto: Studio Septimus Krogh

Så du noget: Kristian blev påkørt af flugtbilist og efterlyser vidner

ULYKKE. Kristian Septimus Krogh blev påkørt i sin bil 12. december i Smallegade af en flugtbilist. Nu efterlyser han vidner til ulykken.

SMALLEGADE: »Jeg kom inde fra byen og holdt for rødt ved Smallegade 25, da bilisten pludselig kommer bagfra og brager ind i min bil,« fortæller Kristian Septimus Krogh, der har været sygemeldt siden ulykken, som fandt sted 12. december sidste år kl. 21.30.

Kristian fortæller, at han sad i sin bil og fik et chok, da hans bil blev ramt bagfra.

»Jeg ser i bagspejlet, at bilisten sætter sin bil i bakgear og laver hjulspind, og så tænker jeg, at han smutter. Bilisten svinger sin bil rundt og er ved at køre to kvinder ned,« fortæller han.

Noterede nummerpladen

Heldigvis fik Kristian Septimus Krogh bilens registreringsnummer skrevet ned i sin mobil.

»Efter ulykken kommer to damer og banker på min rude, og fortæller at de har set ulykken og har skrevet bilens nummer ned. Desværre var jeg så chokeret, at jeg glemte at få de to kvinders navn og adresse,« fortæller han.

Siden ulykken i december har han ikke kunne passe sit arbejde som fotograf, da han har fået et kraftig piskesmæld og lider dagligt af hovedpine.

Han efterlyser de to kvinder, der var vidne til ulykken. Kristian Septimus Krogh kan kontaktes på: 20 16 00 64.

»Først troede jeg ikke, at der var sket noget med min bil. Men min kofanger var trykket ind, og det kostede 26.000 kroner at få lavet, det har mit eget forsikringsselskab betalt. Men jeg har foreløbig for egen regning fået behandlinger hos fysioterapeut og psykolog for 5.000 kroner,« fortæller Kristian Septimus Krogh, der føler afmagt og frustration over sagen.

Politiet var til stede efter ulykken.

Tavshed fra flugtbilisten

Kristian Septimus Krogh kender ikke flugtbilistens navn, men er i kontakt med vedkommendes forsikringsselskab, der dog ikke kan få fat på flugtbilisten, der førte bilen 12. december kl. 21.30 i Smallegade.

Så lige nu svæver slutresultatet efter ulykken lidt i det ukendte.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Borgere diskuterede Grønttorvets nye skole

0

DEBAT: Vi skal stå fast på bevaring af skorsten